Annonce
Esbjerg

Esbjerg-firma hyrer, mens andre fyrer i coronakrisen

Mens andre virksomheder må afskedige, er CS Electric i Esbjerg lige nu på jagt efter nye ansatte. PR-foto
Mens massevis af erhvervsvirksomheder er tvunget til at fyre og sende medarbejdere hjem i coronakrisen, er den esbjergensiske teknologivirksomhed CS Electric på jagt efter nye ansatte.

Esbjerg: Den verdensomspændende viruskrise og de økonomiske konsekvenser heraf har fået bunkevis af virksomheder til at fyre ansatte i en grad, så ledighedsstatistikken herhjemme på det nærmeste er eksploderet med op imod 50.000 personer.

Men i industriområdet Kjersing i Esbjerg går den voksende teknologivirkomshed CS Electric imod strømmen, og midt i coronakrisen er virksomheden i færd med at hyre i stedet for at fyre.

Aktuelt søger CS Electric ifølge jobportalen Jobindex fire nye medarbejdere til konkrete stillinger som servicetekniker indenfor tre ud af fire markedssegmenter - marine, installation og industri - ligesom virksomheden har behov for nye medarbejdere i relation til en strategisk satsning indenfor den grønne dagsorden.

- Det er jo ikke sådan, at corona-situationen ikke påvirker os som virksomhed. Vi har eksempelvis udfordringer med at få teknikere rundt i en lukket verden. Men vi har en målsætning om, at situationen ikke skal koste os medarbejdere. Vi sætter barren højt og handler efter det mindset, som har gjort, at virksomheden lige nu er i en særdeles positiv udvikling, forklarer Michael L. Madsen, Chief Business Development Officer hos CS Electric.

Annonce

Om CS Electric

Selskabets hovedaktivitet er at udvikle og integrere teknologiløsninger til nationale og internationale industrielle og maritime kunder

Esbjerg virksomheden blev stiftet i 1977 og er i dag 100 procent ejet af C.S.E. Holding A/S.

Positionerer sig

CS Electric har igennem de seneste år konsolideret og investeret forretningen markant med fokus på at skabe det rigtige hold. Dermed har CS Electric stille og roligt fået skabt et fundament, som bevirker, at virksomheden står godt rustet i en tid, hvor erhvervslivet ikke helt ligner sig selv, understreger Michael L. Madsen.

- Vi er her for kunderne, og det er vi også, når markederne åbner op igen, og vi tror på, at hvor der er udfordringer, er der også muligheder, og det kræver, at man tør investere i det, der skal være med til at definere virksomheden i fremtiden. Corona eller ej, fastslår Michael L. Madsen og fortsætter:

- Men situationen afholder os ikke fra at investere i nye kompetente kollegaer, der kan bidrage aktivt til den fremtidige udvikling af virksomheden. Specielt den grønne dagsorden i relation til klima, kommer til at fylde endnu mere i CS Electric i årene frem. Det er blandt andet det, vi nu er er i gang med at positionere os til.

CS Electric havde i 2019 et forrygende år, hvor blandt andet medarbejderstaben voksede fra 45 til 65 ansatte. For få måneder siden udvidede virksomheden også sin fysiske tilstedeværelse på Lillebæltsvej, da man overtog ejendommen Lillebæltsvej 2-4 af Esbjerg Gods.

CS Electric er 100 procent ejet af CSE Holding med et ejerskab ligeligt fordelt mellem Søren Mathiasen, administrerende direktør i CS Electric, og Jan Milvertz, JM Gruppen i Korsør.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Leder For abonnenter

Pseudo-oplukning af grænsen: Det er kun lidt bedre end ingenting

Tønder

Stærk utilfredshed i Tønder og stor glæde på Rømø: Grænseåbning får meget blandet modtagelse

Sydjylland

Camping-indehaver skuffet over Mette Frederiksens delvise grænseåbning: Vi har brug for weekend-turister

Annonce