Annonce
Esbjerg

Esbjerg-firma udvider samarbejde i Taiwan

Hytor har indgået et strategisk samarbejde i Taiwan omkring levering af midlertidig strøm i forbindelse med opførelse af havvindmølle-projekter. PR-foto
Hytor fra Esbjerg udvider sin tilstedeværelse i Taiwan med et strategisk samarbejde omkring levering af midlertidig strøm i forbindelse med anlæggelse af havvindmølleparker.
Annonce

Esbjerg: Der findes corona-hotspots, men der findes også hotspots indenfor havvindmølleindustrien, og et sådant er Taiwan.

Markedet for havvindmøller boomer ved øen i den vestligste del af Stillehavet ud for Kina, men det er ikke kun de store vindmølleproducenter som MHI Vestas og Siemens Gamesa, der er aktive i Taiwan.

Også en række andre danske selskaber, herunder Esbjerg-baserede Hytor på Guldborgsundvej i Kjersing, har etableret et såkaldt et klyngekontor i hovedstaden Taipei.


Vi er stolte over at have udvidet vores europæiske samarbejde med Cwind til også at omfatte Taiwan.

Niels G. Langerhuus, adm. direktør, Hytor Group


Nu har Hytor udvidet et strategisk samarbejde med britiske Cwind til Taiwan, hvor der er importeret et stort antal generatorer til etableringsfasen af en havmøllepark.

Generatorerne skal anvendes til levering af midlertidig strøm på et havvindmølleprojekt med navnet Changhua 1, som man netop har påbegyndt anlæggelsen af, men det pointeres også i en pressemeddelelse, at generatorerne efterfølgende kan anvendes på andre parker.

Annonce

Klar til flere projekter

- Vi er stolte over at have udvidet vores europæiske samarbejde med Cwind til også at omfatte Taiwan. Vores erfaring med midlertidig offshore-strøm til vindmølleinstallationer sammen med Cwind i Europa og vores nuværende aktiviteter i Taiwan gør vores udvidede partnerskab til et perfekt match, siger Hytors administrerende direktør og stifter, Niels G. Langerhuus, i en pressemeddelelse.

- Det faktum, at vi har et lager af generatorer i landet i Taiwan gør os i stand til at imødekomme kortfristede leveringkrav og overkomme shipping- og mobiliseringsudfordringerne under den aktuelle covid 19-situation. Med dette partnerskab udvider vi vores kapacitet i Taiwan og gør os parat til også fremtidige projekter, fortsætter Niels G. Langerhuus.

Hytor Group er traditionelt blevet forbundet med oliebranchen, men selskabet er ligesom andre selskaber i energibranchen involveret i den grønne omstilling. Hytor beskæftiger omkring 50 ansatte.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
CORONAVIRUS

Live: Det er for tidligt at glæde sig over smittetal, mener Mølbak

Trekantområdet

Kommunen strammer corona-skruen: Krav om mundbind eller visir på plejehjem og bosteder

Annonce