Annonce
Esbjerg

Esbjerg går ind i håbeperioden

"håb & ilddåb" markerer Esbjergs årligt tilbagevendende "Håbeperiode". Pressebillede

Udfordrende performanceforestilling i Musikhuset på de dødes dag.

Annonce

Esbjerg: På De Dødes Dag fredag 2. november opføres den usædvanlige performance-forestilling "håb & ilddåb" i Musikhuset Esbjerg. "håb & ilddåb" markerer Esbjergs årligt tilbagevendende "Håbeperiode" og er blevet til i et nært samarbejde mellem komponist og intermediakunstner Eric Andersen, koreograf og danser Marie Topp, Esbjerg Ensemble og Esbjerg Kunstmuseum.

Det er en forstilling, der består af stilhed, asynkrone klap, en brandalarm og forskellige fragmenter af musikernes yndlingsstykker lige fra Brahms til Ligeti - en forestilling, hvor musikerne er udstyret med stopure, og hvor de i perioder er iført hovedtelefoner, der afspiller en helt anden musik end den, de selv spiller - en forestilling, hvor en danserinde danser duet med sig selv blandt publikum, som sidder på scenen i grupper blandt de optrædende.

Det transkunstneriske projekt er tænkt som en helt ny del af Esbjergs Håbeperiode, som siden 2001 hvert år er blevet indledt på De Dødes Dag 2. november.

Forestillingen kan opleves i Musikhuset Esbjerg fredag 2. november kokken 16.30 og 19.30.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Kolding

Skoler og institutioner skal fortsat holde lukket i Kolding: Borgmester kritisk over for sen udmelding

Trekantområdet

Politikere er ikke i særlig kategori: Middelfarts 46-årige borgmester lod sig covid-19-vaccinere på samme tid som plejehjemsbeboere

EfB For abonnenter

Kommentar: Derfor kan topkampene koste EfB oprykningen

Annonce