Annonce
Esbjerg

Esbjerg går ind i kampen for nyt skattecenter

Der har før været skattevæsen i bygningen på Adgangsvejen - og det kan der lynhurtigt komme igen, mener Esbjerg Kommune, som vil kæmpe for et nyt kontrolskattecenter med 250 medarbejdere, der skal beskæftige sig med snyd og organiseret kriminalitet på skatteområdet. Arkivfoto: Esbjerg Kommune
Annonce

Esbjerg: I den nye finanslovaftale har regeringen og støttepartierne sat penge af til oprettelsen af et nyt skattecenter med 250 medarbejdere i 2020. Det kan hurtigt og effektivt placeres i Esbjerg, og derfor har Esbjerg Kommune meldt sig på banen over for skatteminister Morten Bødskov.

- Staten ejer allerede en ejendom, der er centralt placeret i Esbjerg og endda tidligere har huset skattevæsenet. Lokalerne er moderniseret inden for de senere år og er derfor lige til at flytte ind i for de 250 medarbejdere, siger Jesper Frost Rasmussen i en pressemeddelelse.

Med det nuværende skattecenter i Ribe og Gældsstyrelsen i Tønder er der en oplagt mulighed for at skabe en decideret skatteklynge i Vestdanmark.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Varde

Cirkusprinsesse på besøg i Varde

Trekantområdet

Mand stadig i kritisk tilstand efter badeulykke: Kommune tjekker sikkerheden

Annonce