Annonce
Esbjerg

Esbjerg huser Danmarks bedste Q8-servicestation

Teamet på Q8 i Esbjerg fik en pris i særklasse. Servicestationen blev nemlig kåret som Årets Q8-station i Danmark 2019. PR-foto

Esbjerg: Forleden blev teamet på Q8 i Esbjerg indehavere af en pris i særklasse. Servicestationen blev nemlig kåret som Årets Q8-station i Danmark 2019. Og det er en titel, servicestationen på Storegade er rigtigt stolte over, lyder det i en pressemeddelelse fra Q8 Danmark.

Hvert år kårer Q8 Årets Station i Danmark. I år gik den eftertragtede pris til Team Esbjerg, der ud af i alt 107 Q8 servicestationer har toppræsteret på alle parametre, når det handler om at være årets bedste stop på vejen.

- Vi lægger al vores energi i de kampagner eller initiativer, der løfter stationens niveau. Vi fokuserer generelt på altid at være et skridt foran - således har vi de bedste forudsætninger for at være fokuserede i mødet med kunden, fortæller forretningschef Michael Hein fra Q8 Esbjerg.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Leder For abonnenter

JV mener: Bander har kun fortjent foragt

Det er en politisk dom, der fredag faldt ved byretten i København, mener Loyal to Familia. Det er selvfølgelig noget vrøvl. Men det kan egentlig ikke undre, at bandemedlemmerne med deres systematiske lovovertrædelser ikke har respekt for, at vi lever i en retsstat. Her er det heldigvis sådan, at det er uafhængige domstole, der frikender eller dømmer de tiltalte. Fredag var dommen, at et midlertidigt politiforbud mod Loyal to Familia blev gjort permanent, og at banden blev opløst som forening. Og som det er i en retsstat, kan dommen ankes, hvilket Loyal to Familia har gjort. Så sagen fortsætter i Landsretten 1. september, og det er sandsynligt, at den tabende part i den sag vil forsøge at få en endelig afgørelse i Højesteret. Men uanset det videre forløb er det en meget opsigtsvækkende dom, da det er første gang, at en domstol opløser en forening. At danne en forening er en grundlæggende frihedsrettighed i Grundloven. Men Grundloven siger også, at foreninger, der virker ved vold eller søger at nå deres mål med vold, kan opløses ved dom. Det er heldigvis meget svært at få forbudt og opløst en forening i Danmark. Og når det gælder rockergrupper og bander, er det kompliceret for anklagemyndigheden at bevise, at de er foreninger i Grundlovens forstand. Derfor er det ikke domme som den, der fredag faldt mod Loyal to Familia, som kommer til at løse problemet med den den organiserede kriminalitet. Det kræver en konstant kamp fra myndighedernes side, og at vi som samfund ikke falder for fristelsen til at forherlige bander. De har kun fortjent fordømmelse og foragt. Forhåbentlig vil dommen dog øge trygheden for landets øvrige borgere. Det er der brug for. Kriminelle bander skaber masser af ulykke og utryghed med deres tyranniske adfærd i form af trusler, vold og afpresning. At omfanget af ugerningerne er stort, viser det skræmmende store antal medlemmer af bander og rockergrupper, som lige nu er varetægtsfængslet eller afsoner en dom: 372.

Esbjerg

Borgmester kalder partifælles selv-erklærede mærkesag for fuldstændig urealistisk: Vil koste 63,7 millioner kroner om året

Annonce