Annonce
Esbjerg

Esbjerg huser Danmarks bedste Q8-servicestation

Teamet på Q8 i Esbjerg fik en pris i særklasse. Servicestationen blev nemlig kåret som Årets Q8-station i Danmark 2019. PR-foto
Annonce

Esbjerg: Forleden blev teamet på Q8 i Esbjerg indehavere af en pris i særklasse. Servicestationen blev nemlig kåret som Årets Q8-station i Danmark 2019. Og det er en titel, servicestationen på Storegade er rigtigt stolte over, lyder det i en pressemeddelelse fra Q8 Danmark.

Hvert år kårer Q8 Årets Station i Danmark. I år gik den eftertragtede pris til Team Esbjerg, der ud af i alt 107 Q8 servicestationer har toppræsteret på alle parametre, når det handler om at være årets bedste stop på vejen.

- Vi lægger al vores energi i de kampagner eller initiativer, der løfter stationens niveau. Vi fokuserer generelt på altid at være et skridt foran - således har vi de bedste forudsætninger for at være fokuserede i mødet med kunden, fortæller forretningschef Michael Hein fra Q8 Esbjerg.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Kolding For abonnenter

Lærerformand opfordrer Koldings lærere til at tage deres forholdsregler: Sådan kan de mindske risiko for at blive smittet

Annonce