Annonce
Esbjerg

Esbjerg i centrum for nyt stort forsikringsagentur

Johnny Nim, Landsformand i Det Faglige Hus (t.h.) og Frank Abel, administrerende direktør for Sønderjysk Forsikring har indgået et nyt partnerskab, som skal levere forsikringsløsninger til medlemmerne i Det Faglige Hus under navnet ”Det Faglige Hus – Forsikringsagentur. PR-foto
Sønderjysk Forsikring og Det Faglige Hus opretter i samarbejde et nyt forsikringsagentur, som skal levere forsikringsløsninger til medlemmer af Det Faglige Hus. Agenturet samles i Strandbygade i Esbjerg.
Annonce

Esbjerg: Esbjerg bliver hovedsæde for et nyt stort forsikringsagentur.

Det er resultatet af, af Sønderjysk Forsikring har købt 60 procent af aktierne i Det Faglige Hus’ forsikringsaktiviteter, som dog kører videre med et selvstændig brand, Det Faglige Hus – Forsikringsagentur.

Agenturet skal drives fra Sønderjysk Forsikrings kontorer i Strandbygade i Esbjerg, mens direktion og nogle stabs- og backup-funktioner kommer til at ligge hos Sønderjysk Forsikring i Aabenraa.

- Vi er rigtig stærke på fagforening og a-kasse, og vores forsikringsaktiviteter har efterhånden fået sådan en størrelse, at der er brug for en professionel samarbejdspartner. Vi styrker således forsikringsdelen, så vi også i fremtiden kan tilbyde gode og prisfornuftige forsikringsprodukter til vores medlemmer. Vi har samtidig skelet til, at Sønderjysk Forsikring er kundeejet og bygger på værdier, der matcher en medlemsejet organisation som vores, siger Johnny Nim, landsformand i Det Faglige Hus.


Coronakrisen samtidig har medført, at mange lønmodtagere opdagede, at det ikke dur at køre på frihjul.

Johnny Nim, Landsformand, Det Faglige Hus


- Det har også været vigtigt for os at sikre, at alle vores medarbejdere i forsikring får tilbudt et job – enten i det nye Det Faglige Hus – Forsikringsagentur med hovedkontor her i byen, eller i Det Faglige Hus, hvor der er behov for at opnormere i nogle afdelinger, tilføjer han.

Sønderjysk Forsikring får til gengæld ekstra volumen under deres forsikringsvirksomhed.

- Forsikring er som sagt ikke vores kerneydelse, men tilbud om forsikringsprodukter er absolut med til at gøre et medlemskab hos os endnu mere attraktivt. I den forbindelse kan jeg nævne, at vores lønsikringsordninger har været med til at sikre økonomien i mange af de hjem, der er blevet ramt af ledighed under coronakrisen, fremfører Johnny Nim og påpeger, at coronakrisen samtidig har medført, at mange lønmodtagere opdagede, at det ikke dur at køre på frihjul, men at man skal sikre sig med medlemskab i både fagforening og a-kasse.

- Siden nytår har vi fået 9.500 flere medlemmer, så vi i dag har præcis 157.252 medlemmer i Det Faglige Hus, siger Johnny Nim.

Annonce

Del af strategien

Hos Sønderjysk Forsikring er der også glæde over det nye partnerskab.

- Vi har netop implementeret nye it-systemer, og har gennem en årrække vist, at vi kan håndtere både vækst i antal kunder og på bundlinjen. Samtidig er strategiske partnerskaber en del af vores strategi, og her ser vi Det Faglige Hus som en af de store partneraftaler på markedet, fortæller Frank Abel, der er administrerende direktør for Sønderjysk Forsikring og også bliver det for Det Faglige Hus - Forsikringsagentur.

Den nye partneraftale vil tilføre Sønderjyske Forsikrings kontorer i Strandbygade i Esbjerg cirka ti nye medarbejdere.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
CORONAVIRUS

Live: Mundbindskrav i den kollektive trafik vil gælde året ud

Annonce