Annonce
Sport

Esbjerg IF 92 drillede SGI i lokalopgøret

SGI møder på tirsdag Bramming Boldklub, mens der for Esbjerg IF 92's vedkommende venter endnu et lokalopgør, når oprykkerne får besøg af Spangsbjerg IF. Arkivfoto: Lars Johansen.
Oprykkerne fra Esbjerg IF 92 var uden tvivl mest tilfredse med pointdelingen i lokalopgøret mod SGI.

Esbjerg: Oprykkerne fra Esbjerg IF 92 var noget mere tilfredse med 1-1 i lokalopgøret mod SGI, end de værterne fra var det.

Mens oprykkerne fik sæsonens første point, så betød pointdelingen, at SGI satte point til i topstriden med divisionsreserverne fra Ringkøbing IF.

Gæsterne fra Østerbyen kom her stærkest fra land og kom foran i slutningen af første halvleg på en scoring af Steffen Guldborg.

Føringen blev dog kortvarig, idet Søren Østergaard udlignede otte minutter efter pausen. Det siger måske lidt om skarpheden hos SGI's offensive spillere, at det var deres forsvarsspiller, der stod for kampens enlige SGI-scoring.

- Vi ramte ikke helt det høje niveau og brændte alt for mange chancer. Det var en kamp, hvor vi skulle have scoret det første mål, ellers vidste vi, at det ville blive svært. Vi fulgte ikke det, som vi havde aftalt i første halvleg. Havde vi gjort det, var det blevet en anden kamp, siger SGI-træner Jesper Grønborg.

Annonce

Oprykkerne kom på tavlen

Mens pointdelingen ærgrede værterne, så var gæsterne fra Esbjerg IF 92 glade for det ene point, idet de oven på to nederlag endelig kom på tavlen.

- Det var dejligt. Vi var det bedste hold i første halvleg, mens SGI var det bedste i anden halvleg. Jeg er glad og tilfreds med det ene point. Det må give noget moral, at vi kan tage et point mod en svær modstander som SGI, siger Esbjerg IF 92-træner Bent Pedersen.

SGI - Esbjerg IF 92 1-1 (0-1).

Fodbold, serie 1.

Mål: 0-1 Steffen Guldborg (45.), 1-1 Søren Østergaard (53.).

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Esbjerg

Kom og få et konfirmationssæt

Leder For abonnenter

Covid 19: Lad os nu bare få ro på

I Italien er syv personer døde af covid 19 også kaldet coronavirus. Omkring 300 er smittet. Også i Storbritannien er der smittede og så at sige på vores dørtrin er der mistanke om et tilfælde i Hamborg. På Tenerife er danskere i isolation på et hotel, efter en italiensk gæst åbenbart har bragt smitten med sig.På den baggrund er det sandsynligt, at smitten kan nå os. Er det en alvorlig situation? Ja, bestemt. Men der er ikke tale om en katastrofe.Det indtryk kunne nemt opstå, hvis man kaster et blik på børserne. De danske aktier har haft de største kurstab i årevis. På de internationale børser er billedet det samme.Kursfaldene er ikke noget bevis på faren fra covid 19, men bekræfter blot, at Mogens Lykketoft havde ret, da han i sin tid og med noget grovere ord konstaterede, at finanssektoren var befolket af sensitive sjæle.Covid 19 er en ny sygdom. Derfor har vi ikke noget naturligt immunforsvar, ligesom det foreløbig kun er en påstand, at Kina skulle have udviklet en vaccine.Men med alle disse forbehold er coronavirus slet og ret influenza. Den sygdom er bestemt ikke til at spøge med. Således døde godt 1600 danske af influenza i sæsonen 2017/2018.For hver af disse afdøde og deres pårørende var der tale om en tragedie. Men influenzadødsfaldene har vi år efter år, uden det udløser panik endsige styrtdyk på børserne.En angstprovokerende kendsgerning er, at vi alle på et tidspunkt skal dø. Den gode nyhed er, at der kun er ringe sandsynlighed for, at coronavirus koster os livet.I sygdommens epicenter, Kina, er omkring 80.000 med sikkerhed smittet, og knap 3000 dødsfald er officielt registreret. Det svarer til en dødelighed med rigtig mange nuller på førstepladsen i procenten af døde i forhold til Kinas enorme befolkning på næsten 1,4 milliarder mennesker. Selv hvis mørketallet i antallet af døde er tre, fire eller endog ti gange højere, er regnestykket det samme.Det er således ikke den sorte død, der hærger. Lad os være vagtsomme, men ikke paniske.

Annonce