Annonce
Esbjerg

Esbjerg Kommune indbyder til kursus og foredrag om mænds bækkenbund

Annonce

Esbjerg/Ribe: Onsdag den 10. april og torsdag den 11. april tilbyder Esbjerg Kommune både kursus og foredrag med fokus på mandens bækkenbund og manderolle. Klokken 18.30 til 21.30 kan man først onsdag i Ribe Fritidscenter på Sportsvej 8 og om torsdagen på Hovedbiblioteket i Esbjerg følge Søren Ekmans instruktioner i bækkenbundsøvelser. Søren Ekman, der er direktør på Gotvedinstituttet, har skrevet bogen "Fra regnorm til anakonda".

Og så tager kandidatstuderende ved Syddansk Universitet, Mike Veilgaard, over for at fortælle om manderollen anno 2019. Hvad forventes der af en "rigtig" mand? Og er der en konkret definition på denne rigtighed? I sit oplæg "Mænd - et kulturelt fænomen" vil Mike Veilgaard kigge nærmere på disse spørgsmål og mange andre.

De to aftener med gratis kursus og foredrag er blevet økonomisk mulige med midler fra Prostatakræftforeningens pris 2018. Prisen modtog Esbjerg Kommune for sin indsats for mænd med prostatakræft, hvor blandt andet tilbud om bækkenbundstræning er med til at give mange mænd en forbedret livskvalitet.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Coronavirus

Live: Sundhedsstyrelsen anbefaler øget brug af mundbind hos lægen

Annonce