Annonce
Esbjerg

Esbjerg Kommune mister økonomidirektør - Odense Kommune snupper ham

Esbjerg Kommunes mangeårige økonomichef og senere økonomidirektør, Eddie Dydensborg, rykker til Odense Kommune. Arkivfoto: Torben Meyer, Esbjerg Byhistoriske Arkiv.
Den populære Eddie Dydensborg, der siden 2011 har været økonomichef i Esbjerg Kommune og siden blev udnævnt til økonomidirektør, forlader Esbjerg til fordel for Odense.
Annonce

Esbjerg Kommunes mangeårige økonomichef, der for få måneder siden blev udnævnt til økonomidirektør, Eddie Dydensborg, fratræder for at blive økonomidirektør i Odense Kommune.

Meddelelsen er netop udgået til Esbjerg Byråds 31 medlemmer, og der sidder formentlig ikke så få politikere, der nu er kede af det og frygter for næste års budgetforhandlinger uden den meget pædagogiske og fremfor alt tålmodige Eddie Dydensborg.

45-årige Eddie Dydensborg tiltræder i Odense Kommune med virkning allerede fra 1. december.

"Jeg er naturligvis ked af, at Eddie har valgt at forlade Esbjerg Kommune, men jeg ønsker Eddie alt mulig held og lykke med de nye udfordringer. Jeg vil også ønske Odense Kommune tillykke med valget af en dygtig, behagelig og arbejdsom økonomidirektør", skriver kommunaldirektør Rikke Vestergaard i mailen til Esbjerg Byråd.

Annonce

Tak for indsatsen

Eddie Dydensborg har været ansat ved Esbjerg Kommune siden 2011.

"...han har i den periode medvirket til at skabe en professionel økonomistyring, og han har samtidig bidraget til en skabe en række positive resultater for Esbjerg Kommune. På vegne af byrådet og direktionen vil jeg derfor takke Eddie for en flot arbejdsindsats og et godt samarbejde", står der videre i mailen.

Borgmester Jesper Frost Rasmussen (V) er ærgerlig over, at Esbjerg Kommune nu mister Eddie Dydensborg:

- Jeg tror kun, der er fire job, der er mere interessante for en mand som Eddie Dydensborg, end posten som økonomidirektør i Esbjerg Kommune, og desværre ligger det ene af dem i køreafstand fra hans bopæl (Eddie Dydensborg bor i Kolding, red.), siger Jesper Frost Rasmussen og fortsætter:

- Jeg forstår godt, det var en mulighed, han ikke kunne sige nej til, når han får mulighed for at blive økonomidirektør i landets tredjestørste kommune. Jeg er meget ærgerlig over, at han rejser - men han har gjort det fantastisk her hos os i ni år, og jeg ønsker ham alt mulig held og lykke, siger Jesper Frost Rasmussen.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Vejen

Gratis julekoncert i Folding Kirke

Annonce