Annonce
Esbjerg

Esbjerg løber sammen og hver for sig

SEPE og Esbjerg Kommune opfordrer borgerne til at snøre løbeskoene og deltage i det specielle motionsløb hver for sig. Arkivfoto: Ulrik Jantzen
SEPE og Esbjerg Kommune inviterer til motionsløb midt i coronatiden, hvor alle aktiviteter ellers er lukket ned.

Esbjerg Kommune: Efter cirka en måneds nedlukning af alle idrætsaktiviteter på grund af frygten for smitte og udbredelse af coronavirus kan man godt have tillagt sig tvivlsomme vaner med lidt for meget tv, sofa og snacks.

Men nu er der lys forude.

I samarbejde med en række sponsorer arrangerer Esbjerg Kommune og Sport & Event Park Esbjerg motionseventet Esbjerg Virtuel Walk n' Run.

Der er tale om et motionsløb, hvor den enkelte deltager selv løber eller går den distance, man har lyst til. Løbet skydes i gang søndag den 12. april klokken 10.00. Alle deltagere starter ved egen hoveddør. Man løber den distance, man har valgt ved tilmeldingen, og når gps eller smartphone fortæller, at distancen er løbet eller gået, stopper man og indtaster tiden via det link, der er blevet tilsendt ved tilmeldingen.

Så i modsætning til et normalt motionsløb løber hver enkelt deltager for sig selv - en nødvendighed, når man skal være sammen hver for sig.

Annonce

Esbjerg Virtuel Walk n' Run

Esbjerg Virtuel Walk n' Run afvikles søndag den 12. april fra klokken 10.00.

Deltagerne kan vælge mellem at gå eller løbe 5 eller 10 kilometer eller løbe en halvmaraton på godt 21 kilometer.

Det koster 20 kroner at deltage.

Tilmelding kan ske på www.sepe.dk/virtuelrun.

Støtte til sportklubber

- I Esbjerg Kommune gør vi en stor indsats for, at hele kommunen følger myndighedernes anbefalinger i forhold til at bremse og begrænse udbredelsen af covid19. Vi arbejder dog som altid på at give kommunens borgere gode muligheder for at være fysisk aktive – nu med afstand. I det digitale motionsløb er du din egen konkurrent,” siger direktør for Fritid, Sundhed & Omsorg, Arne Nikolajsen.

Niels Bækgård, der er direktør i SEPE, håber, at løbet både vil give esbjergenserne lidt ekstra sammenhold i denne tid, og at det samtidigt kan være en hjælp for foreningslivet.

- Overskuddet går nemlig ubeskåret til at støtte Esbjergs nødlidende sportsklubber og foreninger. Og så er det bare en god anledning til at få sig rørt, siger han.

Der vil blandt alle løbets deltagere blive trukket lod om forskellige præmier fra sponsorere og samarbejdspartnere, og alle deltagere modtager en virtuel medalje/diplom, når løbet er gennemført.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Leder For abonnenter

Pseudo-oplukning af grænsen: Det er kun lidt bedre end ingenting

Tønder

Stærk utilfredshed i Tønder og stor glæde på Rømø: Grænseåbning får meget blandet modtagelse

Sydjylland

Camping-indehaver skuffet over Mette Frederiksens delvise grænseåbning: Vi har brug for weekend-turister

Annonce