Annonce
Esbjerg Energy

Esbjerg med skævt turneringsprogram

Esbjerg Energy overbeviste senest med 4-1 hjemme over Rødovre og er klatret opad i tabellen. Foto: André Thorup
Esbjerg Energy spiller seks af ni kampe i december på udebane. Det stik modsatte er tilfældet i januar. Trænerfyring indtil videre uden nogen resultatmæssig effekt i Odense.
Annonce

Efter en kamppause på 10 dage kun afbrudt af en træningskamp mod U20-landsholdet i lørdags, der blev tabt 3-2, skøjter Esbjerg Energy igen ind på turneringsisen fredag aften i Odense.

Forude venter en uhyre travl december med hele ni kampe inden årsskiftet – de syv af dem inden jul. Seks af dem er på udebane, og dermed er programmet i december det diametralt modsatte af programmet i januar – her har Esbjerg Energy seks af ni kampe på hjemmebane.

Annonce

To forskellige formkurver

Odense er ligaens absolutte bundprop med blot 12 point for 23 kampe, men Esbjerg Energy måtte i sin slingrende periode i starten af sæsonen have overtid til hjælp for at hive en 3-2-sejr med hjem fra Fyn.

Siden da fik Odense ikke blot revanche med en overtidssejr på 4-3 i Esbjerg, men også et par fine hjemmesejre over Herning og Frederikshavn. Det var bare ikke godt nok for klubbens ledelse, der for et par uger siden valgte at fyre træner Pelle Svensson. Ind kom i stedet Marc Lefebvre, der imidlertid indtil videre ikke har haft held til at vende den fynske lykke.

To nederlag på egen is mod topholdene Rungsted og Aalborg blev i tirsdags fulgt op af 3-4 i Rødovre.

Over for det står et Esbjerg Energy-hold, der synes at have lagt den vaklende og usikre start bag sig. Flere af holdets profiler er vendt tilbage fra skader, og resultaterne begynder at komme. Topholdene Rungsted og Aalborg blev slået 6-0 og 3-1, og siden fulgte en solid sejr på 4-1 hjemme over Rødovre. 13-2 i de seneste tre kampe og en klart opadgående formkurve gør Esbjerg Energy til forholdsvis klar favorit fredag aften.

Kampen i VinMedKant Arena i Odense spilles 19.30.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce