Annonce
Esbjerg

Esbjerg-pige udgiver julehæfte

32-årige Christina Lindved Christensen er født og opvokset i Esbjerg. Familien binder hende stadig til byen, men i dag bor hun med sin mand og to børn i Odder, hvor de har startet firmaet, Fridajohs design studio.

Blot to måneder før jul, afslører Christina Lindved Christensen, at hun er klar til at udstyre alle danskere med et julehæfte med julens salmer til der skal danses om juletræet.

ESBJERG: Det startede egentlig med, at 32-årige Christina Lindved Christensen sidste år selv skulle holde jul med sin familie for første gang. Men da hun skulle finde julehæfter, så de havde nogle sange at synge, når de skulle danse rundt om juletræet, kom hun i problemer:

- Jeg kunne simpelthen ikke finde nogen hæfter, som jeg var tilfreds med, så fordi jeg kan, endte jeg med at lave dem selv. Da jeg spurgte mig lidt for blandt familie og venner, så viste det sig, at alle havde en masse forskellige hæfter, nogle fra tanken andre fra brugsen, men sjældent med de samme sange eller vers i. Så da jeg i år er blevet selvstændig, tænkte jeg, at det var oplagt at udgive et julehæfte, forklarer Christina Lindved Christensen.

Den 32-årige designer er født og opvokset bare en spytklat fra Torvet i Esbjerg i det gamle missionshus. Da hun blev 19 år, måtte hun dog flytte til Herning for at få opfyldt sin designerdrøm. Efter mere end ti års arbejde i mode- og designerbranchen, og med bopæl i både Herning, Kolding og Odense, er hun endt i Odder med sin mand Andreas Normann og deres to børn Lilje på seks år og Isak på tre år.

I maj måned stiftede Christina Lindved Christensen sit eget design firma, Fridajohs Design Studio, sammen med sin mand, Andreas Normann, og det er igennem dette firma, at de udgiver julehæftet, Julestund. Hæftet indeholder 24 klassiske julesalmer, juleevangeliet og den nye julesalme ?Hvad er det der gør Jul til noget særligt" af Svend Erik Petersen og Peter Sander Andersen, som vandt DR P2's julesangskonkurrence i 2015. Hæftet vil kunne bestilles hjem af alle landets boghandlere.

- Vi har et samarbejde med Incado også, så både forretningen og så familien knytter os stadig til Esbjerg, fortæller Christina Lindved Christensen og fortsætter:

- Julehæftet er en del af de to grene, vi har i vores designstudio, hvor vi på den ene side er kunstnerisk præget og selv designer produkter, mens den anden gren er mere hængt op på freelance opgaver og grafisk designløsninger for andre virksomheder.

1. november 2016 udkommer julehæftet, julestund.

FRIDAJOHS

FRIDAJOHS design studio har base i Odder, syd for Aarhus. Virksomheden er grundlagt af Christina Christensen og hendes mand Andreas Normann , som tilsammen har ca. 15 års erfaring fra mode-, interiør- og reklamebranchen.


  • Navnet Frida Johs er hentet fra Christinas bedsteforældre, hvis værdier som familie, miljø og bæredygtighed, efterleves i firmaet.

  • 1. november udgives julehæftet, Julestund. Se mere på www.julestund.dk.
Annonce
Esbjerg For abonnenter

Politikere skrider ind i sag om voldsomt svigt af  8-årige retarderede Victor: Ny byrådsprofil kalder det hykleri og mener, at det har foregået i årevis

Danmark

Mandagens coronatal: Ny smitterekord

Annonce
Annonce
Annonce
Varde For abonnenter

Ligeglad med dagbøder på en million: Tre mands kamp om et elkabel går nu ind i sit tredje år

Esbjerg For abonnenter

Eksperter anbefalede specialklasse til Wibekes søn - alligevel endte han i en almindelig folkeskoleklasse: - De kunne ligeså godt have sat ham i et bur

Haderslev

Far tiltalt for psykisk vold mod søn: 'For sjov' gav han også jævnligt sine drenge og deres mor lammere på skulderen og trælår

Vejen

Stjal værktøj for tusindvis af kroner: Tyven kom ind via arbejdsrum

Se, om du er en af dem: Elselskab vil forbyde varmepumper for visse forbrugere

Debat For abonnenter

JydskeVestkysten mener: Nej tak til fjernvarmepligt

Esbjerg

Willi valgt som ny formand for lokalråd: At arbejde med Esbjerg Kommune er ikke det tempo, jeg har været vant til

Kolding

28-årigt pengeæsel fik overført knap 140.000 fra kviklån i anden persons navn

Enkelte ansatte er blevet fyret efter krav om coronapas på job

Vejen

Tyv efterlod sig blodspor: Knust rude gav blod på håndtag og gulvet

Kolding For abonnenter

Helle har ikke set sin nu afdøde biologiske far, siden hun var fem år gammel: Et opslag på Facebook bragte hende tættere på ham end nogensinde før

Billund

Blev vækket af et brag: Beboer stod ansigt til ansigt med indbrudstyv

Annonce