Annonce
Sport

Esbjerg tabte igen i straffeboksen

Mark Pederson skal have en alvorlig snak med sin trup i de kommende dage. Foto Claus Fisker

Disciplinen knækkede fuldstændig, da Esbjerg Energy tabte vigtig udekamp i Herlev.

Esbjerg Energy skøjter længere og længere ind i krisen.

Seneste nedtur kom tirsdag aften, da vestjyderne til tider blamerede sig med en håbløst udisciplineret indsats og tabte 5-2 i bundkampen i Herlev.

Efter en lige første periode, som værterne vandt 1-0 på et mål i overtal, tabte Esbjerg Energy kampen i en anden periode, der var lige så ringe, som den var pinlig.

Og så fik Esbjerg Energy endda en livline, da Mark Derlago heldigt reducerede til 2-1, da et mislykket slagskud fra Anders Krogsgaard ramte banden og endte i staven på den canadiske målræv.

Samtlige Herlevs tre mål faldt i overtal efter til tider horribelt tåbelige udvisninger til et Esbjerg Energy-hold, der var tydeligt mærket af modgangen. Og det blev bare værre og værre, som anden periode skred frem.

Værst så det ud, da Max French i frustration efter den fjerde Herlev-scoring blev sendt i bad for en alt for voldsom tackling.

Esbjerg Energy fik ganske vist lukket kampen fornuftigt af i tredje periode, da der var en helt anden disciplin i holdet. Paradoksalt nok kom reduceringen til 4-2 tre minutter før tid i undertal, da Jannik Christensen for tredje gang i kampen sad uden for - Mark Derlago scorede for anden gang i kampen.

Muligheden for yderligere reducering blev spoleret af endnu en tåbelig udvisning - denne gang til Christian Wejse - så 4-2 blev til 5-2 i tomt mål kort før tid.

Stærkt bekymrende præstation af Esbjerg Energy, og den bør give træner Mark Pederson endnu dybere panderynker, end han allerede havde.

Næste opgave for Esbjerg Energy er fredag aften på hjemmebane mod Herlev.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce