Annonce
Sport

Esbjerg-træner: Ekstra hvile er en gigantisk fordel

Esbjerg-træner Lars Lungi Sørensen mener, det er helt urimeligt, at AC Horsens allerede spillede deres kamp mod Viborg tirsdag. Foto: Henning Bagger / Scanpix

Lars Lungi Sørensen stærkt utilfreds med, at AC Horsens får et døgn ekstra til restitution i forhold til hans EfB-mandskab, der sad med tårer i øjnenen i omklædningsrummet efter onsdagens nederlag i Aarhus.

Annonce

FODBOLD: Skuffelsen var ikke til at tage fejl af hos EfB-cheftræner Lars Lungi Sørensen, men selvom hans hold lige havde tabt 3-1 ude til AGF og dermed havde taget endnu et skridt mod afgrunden, havde træneren lige været nede og rose sine spillere.

- Jeg synes jo, at de spiller med hjertet og kæmper alle mand. Vi angriber med fem mand til sidst, og alle knokler som besatte. Jeg kan dårligt forlange mere, mente Lars Lungi Sørensen.

Lørdag venter AC Horsens i den første af to kampe, hvor den smamenlagte taber rykker ned i 1. division. Vinderen får en chance mere mod nummer to fra den næstbedste række.

- Det er sådan, det er. Og det må vi selvfølgelig forholde os til. Men mine spillere sidder dernede med tårer i øjnene og er helt færdige, men nu er det så min opgave, at få den hevet op igen - og det skal nok lykkes.

Lars Lungi Sørensen mener dog, at det er helt absurd, at AC Horsens har et døgns ekstra restitution i forhold til hans EfB-mandskab.

- Vi spiller om mange millioner kroner, og så disker turneringsudvalget op med det her. Det er absurd, men fodbolden har åbenbart solgt sin sjæl til tv. Jeg synes, det er helt urimeligt.

Annonce

Nu er det virkelig alvorligt

Jesper Jørgensen mener nu nok, at EfB skal blive klar.

- Kan vi ikke slå AC Horsens over to kampe, er vi jo bare ikke gode nok. Men det tror jeg, at vi er. Vi har egentlig kampen mod AGF, hvor vi gerne vil have den, men faktum er, at vi ikke er gode nok til at gøre arbejdet færdigt - og det er selvfølgelig skuffende.

- Men vi er pressede, og det vidste vi, at vi ville være, hvis vi tabte til AGF. Nu må vi for alvor vise, hvad vi er lavet af, understregede Jesper Jørgensen.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Nordtyskland

Anden bølge er i gang: Tyskland kan blive lukket land for danskere lige om lidt

Regionalt

Næsthøjeste antal nye smittede: Varde er eneste kommune i landsdelen med hverken bekymrende ellers kritiske coronatal

Danmark

Live fra pressemøde: 'Smittetal er gået fuldstændig bananas' - hele verdenskortet kan snart blive orange

Annonce