Annonce
Sport

Esbjerg Vikings henter stærk B-kører

Ulrich Østergaard, øverst til højre, bliver B-kører i Esbjerg Vikings i den kommende sæson. Foto: René Lind Gammelmark

2019 indledes på stærk vis af Esbjerg Vikings, der på årets første dag kan offentliggøre en ny B-kører. Det er danske Ulrich Østergaard, der skal tage kampen op med Bjarne Pedersen og Luke Becker.

På årets første dag er Esbjerg Vikings klar med årets første nyhed, og der tale om en god en af slagsen. Endnu et kort er faldet på plads i truppen til 2019, hvor Ulrich Østergaard er nyeste tilføjelse, og det er en mand, som holdleder Tom Paarup Madsen glæder sig til at se på Granly Speedway Arena.

- Her giver vi vores fans en kører, som altid har været en tilskuerfavorit. Du ved altid, at Ulrich Østergaard giver sig 100 procent og sørger for spænding. Det er samtidig en stabil kører på både ude- og hjemmebane, og det er derfor et stærkt kort, der desuden kan bidrage positivt til den vigtige holdånd. Han skal tage kampen med de øvrige B-kørere i truppen, hvor konkurrencen bliver hård, men det er vigtigt, at vi har en trup, hvor kørere kan presse hinanden til at levere, konstaterer Tom Paarup Madsen.

Annonce

Ny hjemmebane

Ulrich Østergaard har senest optrådt for Holstebro i ligaen, og han ser frem til at få ny hjemmebane i det sydvestjyske.

- Jeg må indrømme, at jeg er ekstremt glad for at skal køre for Esbjerg Vikings i 2019. Det er en superprofessionel klub med et perfekt set up både på og udenfor banen samt en af de fedeste baner at køre på i Danmark.

- Jeg har desuden kendt holdleder Tom Paarup Madsen i mange år og kørt både med og mod ham, så vi kender hinanden rigtigt godt. Han er yderst professionel og ved en utrolig masse om speedway. Nu er både Danmark og England på plads, så jeg glæder mig utroligt meget til at starte den nye sæson og se alle de nye ansigter i Esbjerg Motorsport, lyder det fra Ulrich Østergaard.

Annonce
Forsiden netop nu
Leder For abonnenter

JV mener om Radio24syv: Man kan både vinde og tabe udbud

Når det offentlige sender opgaver i udbud, ligger det i sagens natur, at man som byder både kan vinde og tabe. Og det er også naturligt, at når en udbudsperiode udløber, risikerer det firma, der hidtil har løst opgaven, at tabe kampen om et nyt udbud. Men de selvfølgeligheder anfægter ikke de mange tilhængere af Radio24syv, der er dybt skuffede og vrede over, at radiokanalen ikke kan fortsætte efter denne måneds udgang. Lukningen af Radio24syv bliver af kritikere set som politikeres bevidste forsøg på at stoppe en kanal, der har lavet magtkritiske nyheder og satire. Dette blev også af disse kritikere set som årsagen til, at det daværende borgerlige flertal besluttede, at det nye udbud af Radio24syvs sendetilladelse skulle føre til en radiostation med hovedsæde i provinsen. Radio24syvs ejere ønskede på de forudsætninger ikke at søge. Det vakte så stor kritik, at et politisk flertal reagerede med at beslutte et udbud af en internetbaseret DAB-kanal, som ville give Radio24syv en chance for at fortsætte. Men i et udbud hverken kan eller skal politikerne bestemme hvem, der skal løse opgaven. Det har det politisk uafhængige radio og tv-nævn under Kulturministeriet haft til opgave at afgøre. Nævnet valgte så tirsdag eftermiddag, at Radio24syv ikke får den opgave. Det var et chok for mange medarbejdere og lyttere af en station, der i løbet af otte år har revolutioneret taleradio i Danmark. Tak for det. Men det er forkert, at politikerne har lukket Radio24syv. Stationen har tabt til konkurrenten Radio Loud, som af Radio og tv-nævnet er vurderet til på en række opstillede kriterier at have indgivet det bedste bud. På FM-båndet er Radio4 med hovedsæde i Aarhus klar til fra 1. november at blive afløseren for Radio24syv. Radio4 er ejet af en række lokale og regionale medier, herunder Jysk Fynske Medier, hvis største dagblad er JydskeVestkysten. Også Radio4 må risikere at kunne tabe et eventuelt nyt udbud, når den nuværende sendetilladelse udløber om otte år. For den slags udbud kan man både vinde og tabe.

Vejen

Landmand opgiver strid om Skovgårdsvej: - Min retsbevidsthed er krænket

Vejen

Vejen Kommune vinder vigtigt slag om Skovgårdsvej: Har handlet efter bogen

Annonce