Annonce
Sport

Esbjerg Vikings satser på Mathias Nielsen

Mathias Nielsen fortsætter i 2019 som D-kører hos Esbjerg Vikings, der i denne sæson skuffede fælt og blev allersidst i ligaen. Foto: Benny Skou

Den talentfulde speedwaykører bliver også i den kommende sæson en del af ligaholdet hos Esbjerg Vikings.

Annonce

Han har allerede givet smagsprøver på sit talent i denne sæson, og forventningerne er ganske høje til Matias Nielsen, som har indgået en ny aftale for 2019 med Esbjerg Vikings - og holdleder Tom Paarup Madsen tror på, at den unge D-kører kan fortsætte sin udvikling.

- Det er en kører, som har været i klubben i nogle år, og han har udviklet sig kontinuerligt. Vi kan se et stort potentiale i ham, som også har bragt ham ind omkring U21-landsholdet, og nu er det op til os at sørge for, at vi sammen tager det næste skridt. Jeg har ikke været i tvivl om, at vi vil satse på Matias Nielsen, for han kommer med et kæmpestort klubhjerte, og så har han en god teknik. Han er bevidst om, hvad det kræver, og det skal han ud og vise i 2019, siger han.

Og Mathias Nielsen, der i 2018-sæsonen scorede 24 point i 12 ligaløb, ser frem til at gøre det endnu bedre i den kommende sæson.

- Det er stort skulderklap, og jeg skal gøre alt, hvad jeg kan for at betale tilbage næste år. Det ser ud til at blive en spændende sæson, hvor vi er ved at bygge noget nyt op, og det bliver fedt at være en del af.

- Jeg er klar over, at jeg også skal finde nogle ekstra procenter, men der er dygtige folk omkring holdet, der kan hjælpe mig med det, og vores holdleder er god til at hjælpe de unge kørere. Derfor tror jeg på, at vi sammen kan løfte os yderligere.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce