Annonce
Sport

Esbjerg Vikings slår kloen i Bjarne Pedersen

Bjarne Pedersen, til højre, ses her sammen med Tom Paarup Madsen, der er ny holdleder for Esbjerg Vikings. Privatfoto

Den 40-årige speedwayveteran skifter Holstebro ud med Esbjerg i de kommende to sæsoner, og han glæder sig til at komme til at køre på hold med Niels-Kristian Iversen.

Så fik Esbjerg Vikings endnu en brik på plads til klubbens ligahold til den kommende sæson.

Esbjerg-direktør Lars Dyhr har nemlig lavet en aftale med superrutinerede Bjarne Pedersen, der er kategoriseret som B-kører.

- Det har vi rigtig store forventninger til. Han har været øverst på vores ønskeseddel i et stykke tid, og heldigvis har vi ham nu på plads.

Bjarne Pedersen skal være med til at sikre Esbjerg en top tre-placering i 2019.

- Sådan lyder målsætningen, og det går vi benhårdt efter. Vi ved, hvad vi får med Bjarne Pedersen, og jeg er sikker på, at nok skal være i stand til at levere varen, lyder meldingen fra direktøren.

Også Tom Paarup Madsen, der har afløst Ib Pedersen som holdleder, er begejstret.

- Han er topprofessionel, og så passer han perfekt ind i den måde, som vi vil gribe tingene an på. I mine øjne er der tale om et scoop.

Annonce

Ser stærke ud

Bjarne Pedersen kørte i denne sæson for Holstebro, men han var frisk på en ny udfordring, da chancen bød sig.

- Selvom jeg lige har rundet 40 år, har jeg stadig meget at byde på. Jeg ser frem til et par sæsoner i Esbjerg, og jeg er sikker på, at vi nok skal få gang i den.

Men Esbjerg blev faktisk sidst i ligaen i år og missede dermed både semifinale og superfinale, men det skal der nu laves om på.

- Det er rigtigt, at det placeringsmæssigt kun kan gå fremad, griner Bjarne Pedersen.

- Jeg ser faktisk Esbjerg Vikings som en af de førende klubber herhjemme, en klub med ambitioner og med nogle fantastiske fremtidsplaner. Det har i hele forløbet været det vigtigste for mig, og vi ser efterhånden meget stærke ud til den kommende sæson. Og så ser jeg frem til at køre på hold med Niels-Kristian Iversen.

Og så sent som søndag viste Bjarne Pedersen, at han stadig kan finde rundt på en speedwaybane, da han blev nummer to i et stærkt besat løb i Polen.

Bjarne Pedersen er tidligere grandprix-kører og har også været med til at vinde VM-guld for hold to gange.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce