Annonce
Esbjerg

Esbjergenser var blandt tre dræbte i ulykke: Dom til vanvidsbilist ligger fast

Tre års fængsel og frakendelse af kørekortet i 10 år er straffen for at køre mindst 154 kilometer i timen med for meget alkohol i blodet og være skyld i tre menneskers død. Arkivfoto: Thomas Gregersen.
Straffen til den bilist, der i slutningen af juni var skyld i tre menneskers død ved Bogense, ankes ikke.

Bogense: Straffen på tre års fængsel og frakendelse af kørekortet i 10 år til Nicolaj Bjerre Poulsen for trafikulykken på Odensevej uden for Bogense, der den 28. juni i år kostede tre mennesker livet, ligger fast. Blandt de dræbte var en 63-årig kvinde fra Esbjerg

Ved midnat natten mellem fredag og lørdag udløb de 14 dages ankefrist, og hverken statsadvokaten i Viborg eller den dømte selv har anket straffen.


Selv om retten fulgte anklager Kirsten Flummers påstand om strafudmålingen, valgte anklagemyndigheden ved Fyns Politi alligevel at sende dommen til vurdering hos statsadvokaten.


Selv om retten fulgte anklager Kirsten Flummers påstand om strafudmålingen, valgte anklagemyndigheden ved Fyns Politi alligevel at sende dommen til vurdering hos statsadvokaten.

Det skete, efter at Jacob Kjær Christensen, søn og bror til to af de dræbte, i et brev til anklagemyndigheden bad om at få straffen vurderet, fordi han mener, at straffen på tre år er for lav, når strafferammen går op til otte år for vanvidskørsel, som den Nicolaj Bjerre Poulsen blev dømt for.

Men statsadvokaten har altså ikke vurderet, at der er grund til at sende sagen fra Bogense en ny tur i retten.

Forsiden netop nu
Sønderborg

Boligområde i Sønderborg bliver stemplet som hård ghetto

Navne

DBU-formand genvalgt

Haderslev

Arbejdsbyrden blev for stor for lille købmand: - Når man kører grædende hjem fra arbejde hver dag, så er det på tide at sige stop

Regionalt

En af de største stigninger nogensinde: Men i Syd- og Sønderjylland falder smitten fortsat de fleste steder