Annonce
Erhverv

Esbjergs nye advokatfirma rykker ind i Esbjerg Business Park ved lufthavnen

De tre ejere af Esbjergs nye advokatfirma Ventus Advokater her fra venstre Peder Sølbech Larsen, Jørgen Makholm og Stefan Nielsen åbner i Esbjerg Business Park. Ventus Advokater etablerer sig foreløbig med ni ansatte i Esbjerg, heraf seks juridiske medarbejdere. Foto: Presse
Esbjergs nye advokatfirma Ventus Advokater har etableret sig i Esbjerg Business Park med foreløbig ni ansatte, heraf seks juridiske medarbejdere. De tre partnere i det nye firma repræsenterer tilsammen erfaring, kontinuitet og nytænkning, og alle tre faktorer er i spil i udviklingen af det, der skal være det papirløse advokatkontor.

Esbjerg: Esbjerg fik et nyt advokatfirma, da det i januar kom frem, at tre advokater fra Esbjergs ældste advokatfirma, Thuesen Bødker & Jæger, havde stiftet deres eget selskab, Ventus Advokater.

Nu afslører Ventus Advokater, at de får kontor tæt ved Esbjerg Lufthavn i Esbjerg Business Park, som er ejet af Det Faglige Hus.

Bag Ventus Advokater står et hold bestående af advokat Jørgen Makholm, 57, advokat Peder Sølbech Larsen, 45, og advokat Stefan Nielsen, 35, samt tre jurister og tre administrative medarbejdere.

Annonce

Kerneydelserne for det ni personer store team vil være erhvervs- og selskabsret, fast ejendom og entreprise samt insolvensret, altså rekonstruktioner og konkurser.

Og de lægger vægt på at drive advokatfirma på en anderledes og effektiv måde, hvor man vil effektivisere mange ellers gængse forretningsgange, etablere det papirløse advokatkontor og sikre et godt arbejdsmiljø for både advokater, jurister og de administrative medarbejdere.

Et sprog folk forstår

Det er advokat Jørgen Makholm, der er direktør i selskabet Ventus Advokater P/S.

- Vi taler om erhvervs-og selskabsret i bred forstand, hvor vi som hidtil vil medvirke til at etablere og udvikle vores kunders virksomheder og skabe nye arbejdspladser. Du kan godt sige, at vi repræsenterer tre generationer inden for faget, hvor jeg bidrager med erfaringen, Peder Sølbech med kontinuiteten, mens Stefan er det ungdommelige element, der hele tiden skubber på. Samtidig er vi som mennesker meget forskellige, og det anser vi som en styrke, siger Jørgen Makholm i en pressemeddelelse og tilføjer:


Vores mantra er, at det skal være sjovt at gå på arbejde.

Jørgen Makholm, advokat og direktør, Ventus Advokterne


- Vores mantra er, at det skal være sjovt at gå på arbejde. Vi skal have et godt arbejdsmiljø. I en til tider stresset hverdag er det vigtigt, at vi griner sammen hver dag, og det gør vi helt bogstaveligt talt. Hos Ventus siger vi heller ikke ”jeg”, men ”vi”. Advokatarbejde er holdarbejde, og vi ønsker også at fremme holdånden ved at anerkende alle medarbejdernes indsats hver gang, vi opnår et godt resultat.

Peder Sølbech Larsen nævner også ærlighed frem for høflighed som et af det nye advokatfirmas pejlemærker:

- Vi skal være kendt som dem, der forklarer folk om deres situation i et sprog, som de kan forstå – også når budskabet er ubehageligt. Vi skal turde udfordre vores kunder, så de træffer de rigtige beslutninger. Når vi har etableret os her ved motorvejen er det tilsvarende for at signalere, at vi ikke er bange for at komme ud af kontoret og møde kunderne der, hvor kunderne er, både på den ene og anden måde, udtaler han i meddelelsen.

Annonce

Vigtig nytænkning

Steffan Nielsen er som firmaets yngste partner propfuld af gode ideer til at gøre tingene anderledes, end man plejer i branchen, og han er konstant på udkig efter muligheder til at effektivisere firmaets arbejdsgange:

- Vi opfordrer alle kollegerne her i Ventus til at komme med forslag til at nytænke den måde, som vi gør tingene på, og vi har allerede fra første dag indført nye arbejdsgange, der er anderledes, end man plejer at gøre i vores branche. Mindst én gang om måneden gennemgår vi forslagene, så det bliver en løbende proces, som vi alle medvirker til.

- Så er der digitalisering, hvor vi vil være det papirløse advokatkontor. De første sager er oprettet digitalt, men der kommer til at et gå et stykke tid, før vi bliver alle papirerne kvit, tilføjer Stefan Nielsen.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Kolding For abonnenter

Steen havde job, kone, børn og hus - men røg på flasken: Nu bor han på forsorgshjem og forsøger at komme ud af sit misbrug

Sydjylland

Region Syddanmark i top: Markant færre corona-patienter i respirator døde end i resten af landet

Annonce