Annonce
forside

ESG er klar til oprykningsspillet

Frederik Bannerholt (til højre i billedet) blev af holdkammeraterne kåret til kampens spiller ovenpå en god præstation i mix- og herredoublerne. Foto: Kent Bannerholt.

Esbjerg: ESG er ovenpå weekendens sejr på 12-1 over Odense klar til oprykningsspillet, hvor det gælder kampen om kvalifikation til 2. division.

I det netop færdigspillede grundspil endte esbjergenserne på andenpladsen, og de tager dermed fire point med over i oprykningsspillet.

- Selvom vi ikke mødte den helt store modstand i dag, er jeg utrolig godt tilfreds med indsatsen og ikke mindst resultatet. Vi fik de fire point med over i slutspillet, som vi ønskede, og det giver os et super godt udgangspunkt forud for de afgørende kampe, siger ESG-træner, Martin Hessner.

Også ESG-formand, Jørn Gade, er positivt stemt overfor holdets gode resultater og det kommende slutspil, hvor tre, ud af i alt otte slutspilshold, rykker direkte op i 2. division.

- Det bliver sindssygt spændende. Vi skal i første omgang koncentrere os om at besejre holdene, der rykker over med to og nul point. Så får vi forhåbentligt et stort opgør på hjemmebane mod Skovbakken, som sandsynligvis bliver vores direkte konkurrenter i kampen om den sidste plads i 2. division, udtaler ESG-formand, Jørn Gade.

ESG spiller første oprykningskamp den 26. januar på udebane mod nummer tre fra den modsatte pulje.

ESG - Odense BK77 12-1.

Badminton, 3. division.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Erhverv

Kalmar-huse reddet fra konkurs

Leder For abonnenter

Godda' mand solcellelov

Lovgivningsdanmark har vundet endnu en sejr. Med et hidtil uset krav til bureaukrati og dokumentation er det lykkes at bremse stor set alle landets kommuner i at få oprettet solcelleanlæg i forbindelse med kommunale bygninger og derved bidrage til den grønne omstilling. Og tillykke med det. For grundet en i særklasse ubegrundet og uigennemskuelig lovgivningsjungle er det nemlig lykkes at gøre kommunale solcelleanlæg til egentlige forsyningsvirksomheder med deraf følgende krav til selvstændige bestyrelser, regnskabsaflæggelse og meget andet af det, som i stigende grad DJØF'iserer denne nation. Alt sammen krav, der æder gevinsten ved og idéen med disse anlæg. Resultat: Flere steder er eksisterende kommunale solcelleanlæg lukket ned, ligesom planer om anlæg er droppet. Lige så uigennemskueligt er det, hvorfor så regionernes sygehuse, der jo er akkurat lige så offentlige, er fritaget for dette nonsens, og ingen kan give en bare nogenlunde gangbar forklaring. Begrundelserne er det rene volapyk og et eksempel på, hvad der sker, når lovgivningsmaskinen snurrer, uden at nogen griber ind med brugen af deres sunde fornuft. Lad os håbe, at den for tiden ganske tavse klima-, energi- og forsyningsminister Dan Jørgensen (S) også ser dette som en vanvittig indretning, i hvert fald ligger der lige til højrebenet her serveret en sag, som man skal være godt dum for ikke at spark i mål. Især når man skal være instrumental i en regeringssatsning, som ingen har bare den fjerneste idé om hvad ender med at koste. Sådan er det nemlig med det fromme ønske om at reducere nationens menneskeskabte CO2-udledning med 70 procent i forhold til 1990-niveau inden 2030. Man ved end ikke, om det overhovedet kan lade sig gøre, men man ved, at det bliver utroligt dyrt. Her står vi med en sag, der, som megen anden klimasnak, ikke er fugle på taget, men miljøgevinster lagt lige i hånden på Dan Jørgensen, hvis han ellers vil tage imod dem. Lad os få fjernet disse bureaukratiske forhindringer - hellere i dag end i morgen.

Kolding

Genoptager omdiskuteret samarbejde: Konsulenter på resultatløn skal igen finde besparelser på udsatte borgere

Annonce