Annonce
Sønderjyske Ishockey

Eskildsen inden fjerde slag: Vi skal holde os fra straffeboksen

Martin Eskildsen (til venstre) scorede SønderjyskEs første mål i søndagens 4-3-nederlag i Rungsted. Foto: Thomas Sjørup/Ritzau Scanpix
Efter slet ikke at have lukket mål ind i undertal i de første to semifinaler, blev SønderjyskEs gode statistik brudt i søndagens tredje semifinale, da scorede Rungsted Seier Capital to af målene i 4-3-sejren i powerplay. Det blev i følge profilen Martin Eskildsen den afgørende faktor. Derfor skal Vojens-mandskabet holde sig mest muligt ude af straffeboksen i tirsdagens fjerde kamp

Ishockey: Det holdt længe, men til sidst kunne det sønderjyske undertal ikke stå imod længere, da to  powerplay blev en afgørende for, at Rungsted Seier Capital tog en 4-3-sejr i den tredje semifinale i søndags.

Optakt

Ishockey, fjerde semifinale i Metalligaen.

Tirsdag kl. 20:30: SønderjyskE - Rungsted Seier Capital

Rungsted fører serien med 2-1 i kampe.

TV: TV 2 Sport

JV tipper: 4-3

Derfor skal der fokus på at minimere antallet af udvisninger, når den fjerde kamp i semifinaleserien fløjtes i gang i Vojens tirsdag aften. Ellers bliver det svært at vinde serien, mener en af holdet profiler.

- Vi tager igen for mange udvisninger, og den her gang bliver det straffet, selvom vi langt hen i  kampen spiller godt i undertal. På et tidspunkt vil den jo gå ind, så det skal vi helt klart have styr på, ellers  blive det en rigtig svær serie, sagde en skuffet Martin Eskildsen efter søndagens nederlag i Rungsted.

Annonce

Ingen træthed

Da holdene skøjtede på isen til tredje periode af søndagens kamp, var det helt lige på måltavlen, men to Rungsted-scoringer i hver sin ende af periode afgjorde reelt kampen til grundspilsvindernes fordel.


Vi havde masser energi i benene hele vejen igennem kampen, og var den gået i overtid, havde der stadig været masser af kræfter.

Martin Eskildsen, SønderjyskE


Det skyldtes dog ikke, at SønderjyskE var løbet tør for kræfter, lød det fra Martin Eskildsen.

- Jeg synes ikke, det var det, der var forskellen. Vi havde masser af energi i benene hele vejen igennem kampen, og var den gået i overtid, havde der stadig været masser af kræfter.

Annonce

Første gang under pres

Tanken er forhåbentlig også fyldt med energi til en lang kamp, når det fjerde slag i semifinaleserien skal stå tirsdag aften i Frøs Arena. For første gang i årets slutspil, er Vojens-mandskabet nemlig bagud i en serie, efter kvartfinalerne blev vundet suverænt med 4-0 i kampe over Herning Blue Fox.

- Når vi er nået hertil på sæsonen, så er hver eneste kamp vigtig. Det bliver også sådan en kamp på tirsdag, og den går vi selvfølgelig 100 procent efter at vinde, lige som vi gør med alle de andre. Det bliver endnu en kamp, hvor vi skal være klar fra start og holde os ude af straffeboksen, så har vi en god chance for at score en pind mere end dem, lyder det fra Martin Eskildsen.

Hvis SønderjyskE taber tirsdagens hjemmekamp, er holdet tvunget til at tage til Rungsted og vinde, hvis håbet om en plads i årets DM-finale skal holdes i live. Til gengæld vil en SønderjyskE-sejr åbne serien på ny.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Nordtyskland

Skole advarer mod ufo-panik

Annonce