Annonce
Varde

Esmark åbner nyt kontor i Henne Strand

Esmarks to indehavere, Anders Thygesen (tv) og Thomas Sørensen (th), tror på, at turismetilstandene nok skal blive normale igen, når først den værste corona-fare er drevet over. PR-foto

Henne: Selvom covid-19 lige nu har sat en solid kæp i hjulet for turismen, gør Esmark Feriehusudlejning alligevel klar til at opføre et 780 kvadratmeter stort lokalkontor i Henne Strand. De seneste år har nemlig budt på markant vækst hos Esmark Feriehusudlejning, hvor flere hundrede nye feriehuse er sat til udlejning på den jyske vestkyst.

- Henne Strand er et populært ferieområde med mange feriehuse, og vi kan se, at de feriehuse, vi har i området i dag, er udlejet vanvittigt godt. Samtidig har vi rigtig mange gæster, som efterspørger flere Esmark-huse i Henne Strand, så vi vil meget gerne have flere huse ind, siger Thomas Sørensen, direktør i Esmark, i en pressemeddelelse.

Det nye lokalkontor får adresse på Strandvejen i centrum af Henne Strand. Det er fjerde gang inden for de seneste to år, at Esmark åbner et nyt lokalkontor på vestkysten. Senest har Esmark åbnet lokalkontorer i Houstrup, Vejers og Blåvand.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Danmark

Live: Svenske coronadødstal kan være dobbelt så høje som hidtil antaget

Annonce