Annonce
Erhverv

Esmark: Bedste sæson nogensinde

2019 har været den bedste sæson nogensinde for Esmark Feriehusudlejning, fortæller direktør Thomas Sørensen. Foto: Esmark
Feriehusudlejningen har sat ny rekord for Esmark, som også forventer travlhed næste år.
Annonce

SØNDERVIG: ”Sommeren er forbi nu, og den nærmest fløj afsted”.

Ja, hvis man hører nogen gå og nynne C. V. Jørgensens fantastiske sang i Søndervig, så kunne det altså godt være direktør for Esmark Feriehusudlejning Thomas Sørensen.

Adspurgt om, hvordan 2019 er gået, lyder svaret kort og godt:

- Bedste nogensinde!

Esmark oplevede en stigning på et par procent sammenlignet med 2018, så der har været godt fyldt op i de knap 2600 ferieboliger.

Annonce

Vejret ikke vigtigt

Sommervejret var ellers ikke så spændende i 2019, men det betyder egentlig ikke så meget, for naturen ved Vestkysten er jo dejlig, uanset om det er varmt eller overskyet og blæsende.

- De tyske turister er ikke så vejrafhængige, når de planlægger ferie, så vi ligger faktisk langt foran sidste år i forhåndsbookinger, fortæller Thomas Sørensen.

For at ruste sig til den stigende vestkystturisme har Esmark især arbejdet på de interne linjer i år:

- Vi har haft stort fokus på rekruttering og onboarding af personale, udvikling og fastholdelse af medarbejderne, siger Thomas Sørensen.

Et af de nyeste tiltag er en udvidelse af direktionen med Thomas Christiansen, som netop er tiltrådt som salgs- og marketingdirektør.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Aabenraa For abonnenter

Afstandskrav er lempet: Skolerne er klar til næsten normale skoledage

Annonce