Annonce
Sport

Estavana Polman og Team Esbjerg fortsætter parløbet

Estavana Polman spiller lige nu noget af det meste i hele karrieren. Det mener Team Esbjerg-cheftræner Jesper Jensen, der naturligvis er rigtig godt tilfreds med stjernens kontraktforlængelse. Foto: John Randeris

Den hollandske stjernespiller spiller også i Team Esbjerg-trøjen i den kommende sæson. Sæson 2019-20 bliver Polmans syvende i Team Esbjerg. - Jeg har valgt med hjertet, siger hun.

Annonce

Det er lige som et ægteskab.

Når begge parter er yderst tilfredse, er der vel ingen grund til at ændre på tingene?

Det har i en lang årrække været holdningen hos både Estavana Polman og Team Esbjerg - og sådan forholder det sig stadigvæk.

Derfor fortsætter parterne også samarbejdet i den kommende sæson, og Polman, der har gjort det rigtig godt i denne sæson og derfor også har haft en del andre kontraktmuligheder, fortæller, at hun har valgt med hjertet.

- Vi har store mål i Team Esbjerg. Det tiltaler mig. Jeg føler på ingen måde, at jeg er færdig med Team Esbjerg, og derfor er jeg meget glad for, at vi er blevet enige om en ny aftale, siger hun.

- Jeg har sagt det mange gange tidligere, men jeg har det virkelig godt i klubben og i byen. Og min familie er også glad for at være her, så det her er den rigtige beslutning for mig og for os.

Estavana Polman går ind til sæson nummer syv i Team Esbjerg, og hun er derfor den spiller på holdet, som har været i klubben i suveræn længst tid.

- Det havde jeg ikke forventet, da jeg kom til byen, men vi har klaret os bedre og bedre, og kemien har bare været der hele tiden. Selvfølgelig har jeg da tænkt på, om det måske var tid til at prøve noget andet, men jeg har virkelig mærket efter i de seneste uger, så nu er jeg glad for, at det hele er på plads, og jeg kan have 100 procent fokus på håndbolden, siger hun.

Og måske bliver du i Team Esbjerg resten af din karriere?

- Ha, ha. Det aner jeg virkelig ikke. Jeg er kun 26 år, så der kan ske så meget. Men jeg er glad, og jeg har det godt. Det er det vigtigste for mig.

EHF Cup-lodtrækning

Tirsdag kl. 11.00 er der lodtrækning til kvartfinalerne i EHF Cuppen. Team Esbjerg, der vandt deres gruppe, skal møde en toer fra en af de andre grupper. Team Esbjergs modstander bliver enten Nykøbing Falster, Herning-Ikast eller russiske Kuban Krasnodar. Kampene spilles i de to første weekender af marts. Team Esbjerg indleder på udebane.

Så er underskriften sat på en ny etårig kontrakt. Estavana Polman ses her sammen med klubejerne Bjarne Pedersen, til højre, og Kurt Skov.
Annonce

Fantastisk spiller

Cheftræner Jesper Jensen er naturligvis meget tilfreds med, at det nu er lykkedes at lave en ny aftale med Estavana Polman.

- Både på og udenfor banen er hun ekstrem vigtig for os. Hun er en del af klubbens dna, og hun spiller fantastisk lige nu, og min klare vurdering er, at hun vel aldrig har været bedre. Hun spiller i hvert fald på mindst samme niveau, som da hun var med til at gøre Team Esbjerg til mester i sæsonen 2015-16.

- "Essie" er blevet meget mere moden i sit spil, hun laver ikke ret mange fejl, og hun bliver ikke så nemt hylet ud af den, og så er hun jo i det hele taget bare en fantastisk spiller, roser Jesper Jensen.

- Kan vi lige få bygget to-tre kilo mere muskelmasse på hende, bliver hun endnu sværere at håndtere for modstanderen.

Træneren satser på, at kontraktforlængelsen kan være med til at sætte yderligere skred i tingene omkring spilleraftaler til den kommende sæson.

- Der sker mange ting lige nu, men den her var vigtig at få på plads. Mange spillere går i øjeblikket og overvejer, hvad de skal, men nu får vi i hvert fald sendt et stærkt signal, mener Jesper Jensen, der fortæller, at klubben også arbejder intenst på at tilknytte en afløser for Sandra Toft og en ekstra bagspiller.

Også bestyrelsesformand Bjarne Pedersen udtrykker stor tilfredshed med Polman-forlængelsen.

- Det har været meget vigtigt for os. "Essie" er en spiller, som vi sætter rigtig stor pris på. Hun er dygtig, hun er populær, og hun er bare en stor del af Team Esbjerg.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Coronavirus

Live: Sundhedsstyrelsen anbefaler øget brug af mundbind hos lægen

Danmark For abonnenter

Transport-mastodont sender advarsel til vognmænd: Hvis I frasælger pengetank, risikerer vi at lukke

Annonce