Annonce
Kolding

Et år i Vamdrup: 200 fejrede lokal sanggruppe

Spilop gav 1 års fødselsdagskoncert i Vamdrup. PR-foto

Vamdrup: Sang- og musikgruppen Spilop har fejret 1-års fødselsdag med en koncert i samarbejde med Arena Syd, som netop foregik i Arena Syd i Vamdrup søndag 8. september.

Der var mere end 200 deltagere fra hele landet og ikke mindst fra hjembyen, og Spilop kalder selv arrangementet for en stor succes.

Sang- og musikgruppen underholdt i to gange 45 minutter, hvor man i pausen mellem de to sæt bød på kaffe og kage til de gæster, der havde købt kaffebillet, som for øvrigt også gjaldt som en lodseddel, man senere kunne vinde på.

Herefter blev der afviklet amerikansk lotteri, og endelig blev der trukket lod på kaffebilletterne, inden man tog hul på eftermiddagens sidste 45 minutters sangunderholdning.

Sang- og musikgruppens næstformand overrakte en rørt formand blomster samt en pengegave til indkøb af musikrekvisitter; penge indsamlet blandt gruppens 20 medlemmer, som tak for den store indsats, hun havde leveret til dato.

Efter gruppens sidste sang var der stående bifald.

Annonce
200 deltog i koncerten i Arena Syd. PR-foto
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Danmark

55 til 80 ejendomme risikerer at skulle lade livet ved ny Hærvejsmotorvej

Læserbrev

Mens regeringen tøver, holder danskerne i kø

Læserbrev: Omtrent fire måneder er der gået, siden den socialdemokratiske transportminister, Benny Engelbrecht, proklamerede i JydskeVestkysten, at han for længst er trukket i arbejdstøjet, og at der fra regeringens side bliver arbejdet hårdt på en ny infrastrukturplan. Noget vi i Venstre selvsagt var glade for at høre. Nu er der som sagt gået over fire måneder, og på kalenderen står der 2020. Mere end et halvt år er gået, siden Socialdemokratiet flyttede ind i regeringskontorerne, og danskerne er endnu ikke stillet en infrastrukturplan i udsigt. Mens trafikken på de danske veje snegler sig afsted, og borgere og virksomheder bruger mere tid på kø og trængsel, kan transportministeren end ikke sætte et årstal på en ny infrastrukturplan. Alle os sydjyder må således gå rundt i uvished – vi ved ikke, om vi er købt eller solgt. Og uvisheden skaber selvfølgelig bekymring. For hvad skal der ske med Ny Midtjyske Motorvej? E45/E20 ved Kolding? Rute 11 fra Korskro til Varde? Eller for den sags skyld opgraderingen af Rute 11 til Tønder? Ingen ved det. Sidste år kom vi i Venstre i mål med en aftale om at investere mere end 110 milliarder kronet i vores infrastruktur frem mod 2030. Investeringer, som ville sikre vækst og bosætning over alt i Danmark. Derfor er det mildest talt bekymrende, at vi i Sydjylland ikke kan vide os sikre på, om de investeringer, som vi i Venstre var med til at aftale, overhovedet bliver til noget. I Venstre vil vi arbejde for, at vi hurtigst muligt bliver indkaldt til forhandlinger om en infrastrukturaftale. Vi kan ikke vente længere. For når borgere og virksomheder holder i kø koster det samfundet 20 milliarder kroner om året. Derfor er en god og sammenhængende infrastruktur helt grundlæggende for fortsat vækst og udvikling. Noget som er altafgørende, hvis vi skal investere i velfærd og grønne løsninger. Så alt imens regeringen har skudt endnu et løfte til hjørne, må vækst og udvikling sættes på pause.

Danmark For abonnenter

Se listen: Fem afgørende punkter for ny motorvej

Annonce