Annonce
Kolding

Et år med fordomme: Stadig ingen boom-boom-massage hos thaimassøren

Montha Janyoojing er stadig træt af, at mange mandlige kunder tror, de kan få happy ending i thaimassage-salon i Søndergade. Foto: Jacob Schultz

I dag fejrer Montha's Thai- & Spamassage et-års fødselsdag. Ejer Montha Janyoojing bruger anledningen til at slå endnu et slag for, at der ikke tilbydes seksuelle ydelser her.

Kolding: I et år har Montha's Thai- og Spamassage tilbudt lindring til ømme muskler i salonen i Søndergade.

Men thaimassøren udfører ikke nogen af de seksuelle ydelser, som liderlige mænd igen og igen ringer og efterspørger.

Salonen har i løbet af dagen 1. maj fejret et-års fødselsdag med kaffe, kage og over 100 lyserøde roser, der deles ud til alle, der kommer forbi fra klokken 10 til 18.

Thaimassør og ejer af salonen, Montha Janyoojing, fortæller at det har været hårdt at starte en massageklinik op som thailænder, fordi fordommene lever i bedste velgående. Fordomme som at thaimassører også tilbyder seksuelle ydelser.

I november fortalte Montha Janooyjing i JydskeVestkysten, at hun er træt af, at folk ringer og spørger efter sex.

- Jeg er irriteret, når en kunde ringer og spørger efter sex, happy ending eller boom-boom-massage. Jeg er meget, meget træt af det, siger hun.

Montha Janooyjing savner efter et år stadig respekt for sit arbejde og fag og bruger derfor fødselsdagen på et slå et slag for thaimassage uden happy ending og lignende.

Thaimassøren fortsætter med at afvise kunder med et smil, når de spørger efter sex.

Annonce

Ingen boom-boom-massage

Sidste år fortalte Montha Janooyjing, at hun er godt træt af mænd, der ringer og spørger efter sex. Se videoen her:

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Leder For abonnenter

Drop skattemur for virksomheder

Skatteminister Morten Bødskov (S) pønser på at indføre en skat på, at virksomhedsejere overdrager aktierne i deres selskaber til en erhvervsdrivende fond - ofte i stedet for et traditionelt generationsskifte. Og det kan med det samme slås fast, at det er en ualmindelig dårlig idé. I Danmark har vi en mangeårig tradition for netop at drive selskaber i disse fondskonstruktioner, hvor aktierne fra ejerens holdingselskab skattefrit overdrages til en nystiftet erhvervsdrivende fond, og selskaber som Danfoss, A.P. Møller-Mærsk, Novo Nordisk, Lundbeck, Carlsberg og Grundfos drives netop efter denne model. Det er aldeles uvist, hvad der foregår i skatteministeriet, for forslaget er en del af udspil, der netop skulle lokke flere virksomhedsejere til at overdrage deres livsværk til erhvervsdrivende fonde, og det skorter heller ikke på eksperter, der slår fast, at vedtages Bødskovs forslag, bliver der ikke oprettet flere af den slags ejerkonstruktioner. Til Børsen siger indehaveren af Linak Bent Jensen, at han i en tid har overvejet at overdrage sine aktier til netop en erhvervsdrivende fond, men vedtages dette forslag, sker det helt sikkert ikke. De erhvervsdrivende fonde har vist sig anvendelige i Danmark, hvor mange selskaber konkurrerer globalt. Drives virksomheden gennem en erhvervsdrivende fond, sikrer man sig eksempelvis mod at blive købt af kapitalfonde og andre kortsigtede interesser. Man kan også sikre, at hovedsæder og dermed arbejdspladser bliver i Danmark, og det har mange virksomhedsejere interesser i. Så store, at de donerer hele eller dele af deres familieformuer uden at få en krone for det. Således har eksempelvis stifteren af Blue Water Shipping i Esbjerg, Kurt Skov, for ikke så lang tid siden givet 75 procent af aktierne i sit livsværk til en erhvervsdrivende fond, hvilket sikrer, at virksomhedens hovedsæde skal ligge i Esbjerg samt at virksomheden ikke kan blive opkøbt. Vi må håbe, at et erhvervsvenligt flertal i Folketinget får retvist skatteministeren.

Kolding

Død mand blev glemt i sin lejlighed: Ingen vil tage ansvaret

Annonce