Annonce
Vejen

Et år uden ParkRock i Skodborg: En flad fornemmelse

Både publikum, frivillige og styregruppens medlemmer må kigge langt efter ParkRock i Skodborg i år. Arkivfoto: John Randeris
Lige som så mange andre festivaler landet over, har folkene bag ParkRock også måtte melde ud, at 2020 bliver året, hvor der ikke bliver inviteret til musikfestival i byen.

Skodborg: Lørdag den 15. august skulle have været den helt store festdag i Skodborg. Med kunstnere som Medina, Johnny Madsen, Carpark North og Saveus var der lagt op til en forrygende omgang ParkRock.

Men sådan kommer det ikke til at gå.

For dette års udgave af ParkRock bliver - ligesom masser af andre festivaler landet over - aflyst på grund af coronakrisen efter regeringens pressemøde mandag aften, hvor statsminister Mette Frederiksen proklamerede, at alle større arrangementer aflyses til og med august.

Og lige der - midt i august - skulle ParkRock altså have løbet af stablen.

- Det var da noget af en mavepuster at få. Det er ikke overraskende, men det er da rigtig træls. Vi havde jo håbet det bedste og frygtet det værste. Men det var en flad fornemmelse lige at sidde og høre på det. Jeg tror, at der var rigtig mange, der gik skuffede i seng i går. Man havde jo nok set frem til, at den genåbning var mere positiv, end den så blev, lyder det fra Jan Thomsen fra ParkRocks styregruppe.

Annonce

Skal have dannet et overblik

Hvad der nu skal ske, har hverken Jan Thomsen eller resten af styregruppen endnu det forkromede overblik over.

- Nu skal vi lige se, hvordan vi er stillet med hensyn til det ene og det andet, og hvad der kommer af oplæg fra bookere, og hvem vi ellers samarbejder med. Jeg har jo aldrig sat mig ind i, hvad sådan noget her kunne få af følger, siger Jan Thomsen, der håber at folk derude vil udvise lidt tålmodighed.

- Vi vender tilbage, når vi har dannet os et overblik, så det hjælper ikke noget at spørge om en hel masse nu, for vi kan simpelthen ikke svare på det. Vi ved ikke selv, hvordan vi er stillet, siger Jan Thomsen, der mener, at det slet ikke vil være realistisk at flytte ParkRock til for eksempel september.

- Vi er en af de sidste festivaler, og vi er heller ikke den største, så vi ligger ligesom lidt i kølvandet på mange andre, for hvis dem, der skal have noget her i maj-juni, tager chancen og flytter til september, så vil der ikke være plads til os. Det er selvfølgelig svært at sige, hvad der sker, men der er mikroskopiske chancer for, at vi skal flytte det - det tror jeg simpelthen ikke på, siger Jan Thomsen.

Kommer stærkt igen næste år

Ligesom både publikum og frivillige havde set frem til en forrygende fest i Skodborg, så gælder det også for styregruppen.

- Det er da sådan noget, som man går og glæder sig til henover sommeren, både at skulle arrangere det og møde alle gæsterne. Men så lægger vi alle kræfter i til næste år. Vi er alle i samme båd, og alle kæmper lidt for at komme tilbage på gammel vis. Og næste år vil alle jo synes om de her arrangementer, de ikke har kunnet komme til i år, og så vil der måske bliver endnu mere tryk på næste år.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Kolding

Formand for menighedsråd trækker sig i protest over biskop: Det vil jeg ikke være med til

Annonce