Annonce
Billund

Et besøg i Legoland vil kræve en negativ coronatest

Hvis man vil i Legoland, når parken åbner den sidste lørdag i marts, bliver det nødvendigt at fremvise en negativ test, som ikke er ældre end 72 timer. Arkivfoto.
Som det ser ud nu, kan Legoland efter planen åbne for gæster den sidste lørdag i marts. Der bliver dog stillet krav om, at parkens gæster kan fremvise en negativ coronatest.

Billund: Selvom det i et eller andet omfang kommer til at foregå under skærpede restriktioner, ser det ud til, at Legoland kan skyde gang i 2021-sæsonen som planlagt og åbne den sidste lørdag i marts.

Regeringen har onsdag fremlagt en række lempelser af de landsdækkende restriktioner gældende fra 1. marts, og af disse lempelser fremgår det, at udendørs kulturinstitutioner får lov til at åbne. Der bliver dog stillet nogle krav til de mennesker, der vil besøge Legoland, og det er blandt andet, at de i løbet af de seneste 72 timer forud for deres besøg i parken skal være testet negativ for covid-19, og at den negative test skal dokumenteres.

Om det i praksis vil betyde, at Legoland kommer til at have medarbejdere til at stå ved indgangen og tjekke, at folk lever op til kravene om en dugfrisk og negativ coronatest, er der endnu ikke noget overblik over.

Annonce

Lego Movie World skal indvies

  • Legoland skulle efter planen have åbnet 2020-sæsonen med en præsentation af den store nyhed Lego Movie World.
  • På grund af al corona-problematikken blev det besluttet at udskyde indvielsen af den nye forlystelse til åbningen af 2021-sæsonen.

- Der er mange ting, som endnu ikke ved nok om til at kunne svare på, og det gælder blandt andet også praktikken for fremvisning af negativt testsvar, siger Kasper Tangsig, der er pressechef hos Legoland.

Afhængig af restriktioner

Umiddelbart er der ikke sat begrænsninger på, hvor mange gæster Legoland vil kunne lukke ind, så længe alle lever op til kravet om en negativ test, der ikke er ældre end 72 timer. Alligevel er der ingen grund til at forvente, at forlystelsesparken lige med det første bliver fyldt.

- Det antal gæster, vi kan have i Legoland, vil være afhængigt af de restriktioner, der kommer til at være gældende. Dem har vi ikke fået endnu, men vi kommer selvfølgelig til at sørge for, at det ligesom sidste år bliver muligt at holde god afstand til de øvrige gæster og spritte af de relevante steder, siger Kasper Tangsig.

Annonce

Åbning blev udskudt

I 2020 fik Legoland en meget stor del af sin sæson spoleret på grund af coronakrisen. Åbningen, der sædvanligvis finder sted sidste weekenden inden påske, blev flere gange udskudt, og først den 8. juni kunne dørene åbnes for gæster.

Det skete dog med stærkt begrænset kapacitet, da blot blev givet adgang til 10 procent af det antal gæster, der sædvanligvis er plads til forlystelsesparken.


Det antal gæster, vi kan have i Legoland, vil være afhængigt af de restriktioner, der kommer til at være gældende. Dem har vi ikke fået endnu.

Kasper Tangsig, pressechef, Legoland
Annonce
Billund For abonnenter

Maskinfabrik vokser: Snart breder virksomheden sig over 2000 kvadratmeter

Danmark

Søndagens coronatal: Endnu en dag med over 25.000 nye smittede

Annonce
Annonce
Annonce
Esbjerg For abonnenter

Poul har den livstruende kræft, som kun rammer mænd: Dødsangst er ikke noget vi mænd taler om

Kultur For abonnenter

Lars bor i et hus med en helt særlig historie: Fra sin altan har han en unik udsigt over hele Kolding

Erhverv For abonnenter

Så er den gal igen: Grillkiosk får bøde for indtørret kødsaft, fedtperler og seks kolde pølser med en afløbsslange henover

Haderslev

Risiko for spredning: Fyrrum står i flammer på landejendom

Tyske oversvømmelser chokerede verden: Det kan også ske i Danmark, for vi bygger for tæt på vandet

Erhverv For abonnenter

Travl erhvervsmand fik stor sponsoraftale i hus: Hjertet banker for fodboldklub

Billund

GGIF mister håndboldprofil: Skal spille i landets bedste række

Sydjylland For abonnenter

Jeg skød en impala på min 14-års fødselsdag: Det kunne have været mig, der var endt som en sag hos kommunen

Løvkvist om formandsdebat i DF: Messerschmidt skal tirres, indtil han forløber sig

Varde For abonnenter

Trafikplaner for millioner i Blåvand holder for rødt lys - er først færdig i 2025

Esbjerg For abonnenter

Villakvarter gisner om rævestreger: Hvorfor forsvinder sko, mens brugte bleer ender i baghaven?

Haderslev

Sammen mod ensomhed: For Anette, Jonna og Steen er mandag verdens bedste dag

Annonce