Annonce
Sydjylland

Et døgn i valgets tegn: Din avis og jv.dk vil være anderledes end normalt - sådan følger du med

Sådan så JydskeVestkystens printavis ud dagen efter seneste kommunal- og regionalvalg i 2017. Avisen får samme opbygning den 17. november 2021, der er dagen efter valget. Foto: Rikke Baltzer
Vi er gået ind i valgdøgnet, hvor det bliver afgjort, hvem der kan hænge borgmesterkæderne om halsen i de syd- og sønderjyske kommuner. Og dermed er alt ikke helt, som det plejer i avisen og på jv.dk. Her er din guide til, hvordan du bliver først med det seneste nye om valgresultaterne i din kommune og region.

Valg: Når du åbner din avis, plejer du at sidde med en 1. sektion med regionalt stof og en 2. sektion med lokalt stof fra lige præcis din kommune.

Sådan vil det ikke være den 17. november 2021, der er dagen efter kommunal- og regionalvalget. Her får alle JydskeVestkystens papirabonnenter nemlig den samme avis, uanset hvilken kommune de bor i, og avisen vil på denne dag været indrettet på en særlig måde.

Årsagen er, at vi her på redaktionen ønsker at give dig de bedste og mest opdaterede historier om valget dagen derpå.

Annonce

1. sektion vil udelukkende være dedikeret til historier om valgdramaer og valgresultater fra hele udgivelsesområdet. Til gengæld vil 2. sektion ikke indeholde et ord om valget. For selvom det meste af døgnet den 16. og 17. november handler om stemmer, borgmesterkæder og dramatiske konstitueringer, sker der trods alt andre ting i det syd- og sønderjyske, der er værd at berette om. Og i 2. sektion kan du altså læse mindst én ikke-valgrelateret historie fra din egen og landelens øvrige kommuner.

Vi gør os umage for, at din papiravis den 17. november indeholder så mange valgresultater som overhovedet muligt. Men desværre er det ikke alt, vi kan nå at få med inden avisens deadline. Alle stemmer vil ikke være talt op, og politikerne vil ikke i alle kommuner være nået til enighed om, hvem der får borgmesterposten, før avisen går i trykken klokken cirka 23.30 den 16. november.

Men det betyder ikke, at du må undvære seneste nyt fra valgnatten. Tværtimod. For redaktionen arbejder videre, selv når printavisen er sendt af sted mod din postkasse. Faktisk lover vi, at vi ikke går i seng, før politikerne gør det, og det betyder, at vi natten igennem følger valgresultaterne og konstitueringerne i både kommuner og region.

Senest klokken 06.00 opdaterer vi e-avisen, så du, når du vågner dagen derpå, kan stå op og læse alt om nattens begivenheder - også det, der ikke kunne nå med i den trykte avis. Du finder e-avisen via jv.dk eller appen Nyhedskiosken.

Foruden den trykte avis og e-avisen kan du gennem hele valgdøgnet blive opdateret om seneste nyt fra valget i Syd- og Sønderjylland på jv.dk. I hver kommune er JydskeVestkystens journalister tilstede på rådhusene og i regionshuset for at rapportere live via liveblog, artikler, foto og video. Så snart der er nyt om valgresultater, konstitueringer og alt, hvad der ellers hører til et kommunal- og regionalvalg, vil du således kunne læse om det på jv.dk - også om natten. Om morgenen, når du vågner, sørger vi for at servere overblikket og analyserne.

Tilbage er blot en opfordring til dig, kære læser, om at huske at stemme og nyde valgdagen, der er demokratiets festdag.

Annonce
Sydjylland For abonnenter

Frygtet svinesygdom rykker nærmere og nærmere Danmark: Rigtig mange bønder er her ikke i morgen, hvis den krydser grænsen

Annonce
Annonce
Annonce
Erhverv

Grundlægger af stort transportfirma med 300 ansatte er død

Kolding For abonnenter

Anettes far tabte guldtand ud af munden kort inden han døde: I dag er den endt som hendes højtelskede smykke

Tønder

27-årig varetægtsfængslet for vanvidsbilisme og grov vold

Haderslev

Efter dødsulykke i farligt kryds: Nu er der afsat penge til en rundkørsel

Medie: Vaccineskeptikere opsøger coronasmitte

Esbjerg For abonnenter

Strid om vandboring på vej i ekspropriation: Landmand vil have flere penge, end vandværket kan give

Kolding

Historisk bro skal renoveres i Kolding midtby

Esbjerg

Troede invitation var spam: Nu er lille køkkenfirma blevet gazellevirksomhed

Katrine er erfaren sygeplejerske og alenemor til tre: - I et eksternt vikarbureau tjener man det dobbelte i timen

Team Esbjerg

Team Esbjerg-himmelstormer har sat kursen mod VM i Spanien: - Det er på en trist baggrund, men det er mega vildt for mig

Sønderborg For abonnenter

Aldi vil investere millioner i to byer: Her vil kæden bygge nye butikker

Kolding

36-årig mand anholdt: Mistænkes for at stå bag voldsomt røveri mod 7-Eleven

Annonce