Annonce
Esbjerg

Et ekstra spisested i Ribe: Restaurant popper op ved Storkesøen

Nicoline Schack skal stå for den daglige drift af pop-up restauranten ved Storkesøen, hvor der blandt andet er burger og stjerneskud på menuen. Foto: René Aunsbjerg Fogh
Hos Søpavillonen kan man henover sommeren få populær, international turistmad.
Annonce

Ribe: Hen over de kommende uger får Ribe endnu et spisested at vælge mellem, når man vil ud og spise.

Hans Rasmussen, der til daglig driver Kogehuset, forpagter desuden pavillonen ved Storkesøen, og her vil Søpavillonen fra den 12. juli og frem til og med uge 31 være åbent dagligt fra klokken 17. Pop-up restauranten dukkede også op sidste sommer, men i år sker det med mere faste åbningstider.


Vi vil rigtig gerne have fat i de lokale, for mange er ikke klar over, at der findes det her sted herude

Hans Rasmussen


- Det er international turistmad som burger, stjerneskud og schnitzel, vi har på menukortet, for det er det, der er mest salg i. Vi vil rigtig gerne have fat i de lokale, for mange er ikke klar over, at der findes det her sted herude, siger Hans Rasmussen, der normalt bruger Søpavillonen som selskabslokale.

Han har hvervet 20-årige Nicoline Schack til at stå for pop-up restauranten, men henholdsvis den 18. og 25. juli vil Hans selv stå ved grillen og tilberede en hel pattegris, hvor der er mad nok til 50 personer. Især her er det anbefalet at bestille bord på forhånd. Indenfor er der plads til 50 personer, mens der også er pladser udenfor.

Både Nicoline Schack og Hans Rasmussen håber på, at mange vil besøge Søpavillonen henover sommeren. Der er plads til 50 personer inde i lokalet samt nogle udenfor. Foto: René Aunsbjerg Fogh
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce