Annonce
Navne

Et energiskabende foredrag med lokal oplægger

Torsdag den 27. februar holder Lars Sigurd Mortensen et energimættende foredrag på Hovedbiblioteket. Foto: Per Benny Paulsen
Annonce

Esbjerg: FOF-Vest med forstander Gitte Flycht i spidsen arrangerer mange spændende foredrag og debataftner, men det sker ikke så tit, at oplægsholderen kommer fra Esbjerg. Det er dog tilfældet torsdag den 27. februar klokken 19.00 på Hovedbiblioteket, hvor Lars Sigurd Mortensen holder et energiskabende foredrag. Det handler kort sagt om at dreje fokus mod det, som skaber trivsel og glæde frem for det, der skaber negative følelser. For at gøre et sådant fokusskifte muligt, får tilhørerne nogle redskaber, som dokumenterbart kan fremme et menneskes psykiske sundhed og udvikling, lover oplægsholderen.

Lars Sigurd Mortensen har holdt mange foredrag og hjulpet en hel del mennesker med at få det bedre og er i øvrigt selv et meget energisk og vidende menneske med en Master i positiv psykologi. I Esbjerg er der mange som kender Lars Sigurd Mortensen som løber, og han danner i øvrigt par med den ottedobbelte vinder af Vestkystløbet, Kirsten Pettersson.

Det koster 165 kroner at høre foredraget.

Annonce
Annonce
Danmark

Opdateret onsdag: 558 nye smittede i Danmark

Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce