Annonce
Esbjerg Energy

Et hattrick af kampe mod Aalborg venter

Jannik Christensen og Esbjerg Energy har det mentale overtag inden kampene mod Aalborg. Arkivfoto: Thomas Sjørup/Ritzau Scanpix
Esbjerg Energy og Aalborg når at lære hinanden godt at kende, inden de mødes i Final4-semifinalen fredag i næste uge.
Annonce

Ishockey: Man kan vel kalde det generalprøver, Esbjerg Energys næste to kampe.

Først en tur til Aalborg fredag aften og så besøg fra Aalborg på søndag.

Der er naturligvis point på spil til det samlede regnskab i ligaen i de to opgør, men om en uge venter en kamp, der handler om mere end bare point. Der er en pokal på spil. Eller mere præcist - der er en billet til en kamp om en pokal på spil.

I de kommende otte dage mødes Esbjerg Energy og Aalborg tre gange. Når holdene mødes med en frekvens, man ellers kun ser i slutspillet, skyldes det to kampe i rap i ligakampprogrammet og den Final4-semifinale, der venter fredag i næste uge - også i Aalborg i øvrigt.

Da Esbjerg Energy og Aalborg fik hinanden i lodtrækningen til semifinalerne, stod det klart, at de to hold ville komme til at kende hinanden særdeles godt inden dysten om at spille sig i finalen.

Alle hold i ligaen kender hinanden både i grove og lidt finere træk, fordi de mødes så ofte i løbet af en sæson, men det aktuelle program betyder, at Esbjerg og Aalborg også er helt tunet ind på hinandens form og næppe har en chance for at overraske den anden.

De to hold ligger lige nu komplet lige i stillingen. Begge hold har 70 point.

Kigger man på historikken i denne sæson er det ikke nær så lige. Esbjerg Energy har vundet alle tre indbyrdes kampe i sæsonen.

Så selvom Aalborg har tilskuertom hjemmebane i Final4-slutspillet, er det Esbjerg, der inden de to holds tre kampe på otte dage har det mentale overtag.

Der er kampstart i Aalborg fredag aften klokken 19.30.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce