Annonce
Tarm

Et hjerte til Susanne Johansen

Susanne Johansen går på efterløn fra Ådum Børneunivers. Foto: Bodil Kronborg
Annonce

Ådum: I fredags inviterede Susanne Johansen på eftermiddagskaffe på Ådum Børneunivers. Vejret var godt, og der var plads ved bordene udenfor. Kaffe, te og kage blev nydt i hyggeligt selskab. Anledningen var, at Susanne Johansen holder som leder for at gå på efterløn efter syv år på posten. Der var gaver fra børnene, og en rød rose blev højtideligt overrakt til Susanne fra hvert barn.

Susanne Johansen kan sammen med sit personale se tilbage på en betydningsfuld tid, hvor der er lagt gode spor at fortsætte ad. De ideelle fysiske rammer er blevet godt udnyttet i både vuggestue, børnehave og SFO. I alt 54 børn bliver der taget vare om her på alle hverdage.

Siden børnehaven i 2007 blev certificeret som Idrætsbørnehave er idræt, leg og bevægelse en synlig og daglig del, som holdes i hævd og er et fælles værdigrundlag. Faciliteterne hertil er ideelle både udendørs og indenfor.

Annonce

Traditioner og fællesskab

Susanne har lagt vægt på, at stedets traditioner bevares, og nye er føjet til, så der er mange festlige indslag i årets løb. Som en stor succes, der understøttede fællesskab mellem danske og udenlandske børn, huskes endnu Børnehavens Kulturaften med sanglege i hallen fra de forskellige lande og afslutning med nationale retter og kager. Også de skiftende udvekslingsstudenter, som arbejder i børnehaven bibringer noget fra deres hjemland.

Susanne holdt meget betænksomt reception ved feriens start, men hun er dog stadig at træffe i børnehaven, hvor hun arbejder et par uger endnu.

Foto: Bodil Kronborg
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
coronavirus

Live: Regeringen indfører krav om mundbind i offentlig trafik hele døgnet

Annonce