Annonce
forside

Et KB-koryfæ fylder 75

Hans Iver Lindorff fylder i dag 75 år. Arkivfoto: Ludvig Dittmann

Hans Iver Lindorff, Nordborgvej 9, Kolding, fylder onsdag 8. august 75 år.

"Med sportslig hilsen." Sådan afsluttes alle mails fra Hans Iver Lindorff, og sporten, i de senere år især fodboldsporten i Kolding Boldklub, har altid fyldt meget i hans liv. Hans Iver, som han hedder i daglig KB-tale, har netop fejret guldbryllup med sin hustru, Bodil, og har desuden glæde af to sine sønner, der begge spiller fodbold, og deres familier, der rummer tre børnebørn.

Hans anden familie holder til på Mosevej Sportsplads, hvor ingen opgaver er for små for ham. Han har styr på baner, spillercertifikater og kontingent, og han ordner beredvilligt alle former for praktiske opgaver i Kolding Boldklub. Som tidligere dommer er han altid klar til at trække i tøjet og puste i fløjten, og skal der findes folk til opgaver i klubben, er det Hans Iver, man henvender sig til.

Hans Iver Lindorff har haft en lang række tillidsposter i Kolding Boldklub, et enkelt år var han også formand, og det var ham, der i foråret med et kæmpestort benarbejde gik forrest, da der i en krisetid skulle vælges en ny bestyrelse i byens største fodboldklub. Hans Iver, der er født i Ødis, blev aktiv pensionist i 2008. Han var i mange år ansat i Post Danmark og sluttede sin erhvervskarriere hos HB Textil.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Læserbrev

Det handler om et ordentligt arbejdsmiljø

Når jeg som medlem af økonomiudvalget har valgt offentligt at gå i rette med Mogens Rerups adfærd, er det for at beskytte vores medarbejdere mod psykisk dårligt arbejdsmiljø og for at tydeliggøre over for medarbejdere, at de har retten til at sige fra over for enhver adfærd, der kritiserer og krænker. Denne sag handler om at sikre et ordentligt arbejdsmiljø bag det arbejde, der sker i forvaltningerne. HK og Dansk Socialrådgiverforening har henvendt sig til Haderslev Kommune og er medunderskriver af brevet, idet begge fagforeninger har udtrykt bekymring for deres medlemmers ve og vel. Desværre har konflikterne stået på i årevis og er kørt i hårdknude, og der er tale om et langvarigt pres på en personalegruppe og af medarbejdere og ledere, der fortsat kan se, at de bliver hængt ud med navns nævnelse til social udskamning på sociale medier. Partsrepræsentanters rolle er at føre sag på borgeres vegne og at varetage borgerens interesser. Det kræver et samarbejde for at få et ofte kompliceret sagsforhold til at gå op, som de fleste har en gensidig interesse i. Kommunen kan afvise en person som partsrepræsentant, hvilket sker i så sjældne tilfælde, at jeg ikke i andre situationer har hørt om dette i Haderslev Kommune. Det sker kun, hvis partsrepræsentanten tilsidesætter borgerens egne interesser i sagen, eller hvis vedkommende optræder truende eller voldeligt over for myndighedspersoner. Brevet til de kommunalt ansatte er det politiske budskab om, at vi tager arbejdsmiljøet seriøst. I brevet er der samtidig en opfordring om at styrke dialogen på arbejdspladsen, så ingen medarbejder skal føle sig alene i konfliktfulde situationer.

Esbjerg

Brev sendt til to ministre: Esbjerg Kommune beder staten om hjælp til oversvømmelser

Annonce