Annonce
Aabenraa

Et minuts stilhed: Afdød byrådspolitiker mindet af kolleger

For at ære og mindes Enhedslistens Jens Bundgaard Nielsen, som døde mandag efter nogle måneders kræftsygdom, blev der efter borgmesterens mindeord holdt et minuts stilhed i byrådssalen. Foto: Bo Nielsen
Annonce

Aabenraa: Enhedslistens Jens Bundgaard Nielsen har været en markant venstrefløjsstemme i Aabenraa Kommunes byråd. Onsdag aften tog byrådskollegerne afsked med deres kollega, som mandag døde i en alder af 71 år efter en periode med en kræftsygdom.

- Jeg tænker, at vi hver især vil mindes Jens med afsæt i de relationer, som vi har haft til ham, sagde borgmester Thomas Andresen (V) om Jens Bundgaard Nielsen, der havde sæde i børne- og uddannelsesudvalget og i arbejdsmarkedsudvalget.

- Personligt har jeg haft med Jens at gøre i forbindelse med gruppeformandsmøder og naturligvis byrådsmøder. Jens var altid meget velforberedt og meget optaget af, at der var skabt gode arbejdsvilkår for det enkelte byrådsmedlem. Det psykiske arbejdsmiljø lå Jens meget på sinde, forklarede Thomas Andresen.

- I byrådssalen har jeg altid værdsat Jens' saglige tilgang til emnerne og naturligvis hans muntre facon og udtryksform. Jeg tænker ikke, vi kommer til at høre udtryk som "noller" eller "dyt under dynen længere", rekapitulerede han.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce