Annonce
Aabenraa

Et nej og et måske: Tror de fleste helst vil bytte deres gaver

Mette Becker, der i butikken Mojn, som hendes mor er indehaver af, sælger tøj, sko og accessories til kvinder, har aldrig oplevet det som et problem, at julegaver ikke refunderes. Arkivfoto: Claus Thorsted
Detailhandlen er presset efter et covid-19-år, og derfor er det ikke alle, der er pjattede med at refundere julegaver. Problemet kan imidlertid vise sig at være ikke-eksisterende, lyder det fra to butikker.

Aabenraa: Det har – selvom vi er over to måneder efter jul - med covid-19-restriktioner været småt med muligheder for at bytte julegaver hos de lokale butikker. Det samme har været gældende for refundering af pengene.

Hos dametøjsbutikken Ramsherred 18 er man åben for at finde en løsning, kunden vil være tilfreds med.

- Hvis der en kunde, som er meget, meget ked af at være kunde hos mig, hvilket jeg tvivler på, så udbetaler jeg selvfølgelig pengene, men jeg vil da gøre alt for at finde det rigtige til hende, og sørge for, at hun får spritnye varer. Det er da dét, vi trænger til, så man kan få noget andet at blive glad for, synes indehaver Louise Quist.

Annonce

Måske er der intet problem

Ramsherred 18-indehaveren er altså parat til at refundere gavens værdi, selvom man ikke har krav på det.

- Men jeg tror, det giver helt sig selv, siger Louise Quist.

Længere nede ad gågaden, hos Mojn, der gør sig i tøj, sko og accessories til kvinder, har man aldrig haft for vane at refundere pengene for julegaver. Således heller ikke i år. Der byttes.

- Vi bytter eller giver tilgode-sedler, og det har der aldrig været problemer med. Det ved kunderne, understreger Mette Becker, hvis mor, Rigmor Grube, ejer Mojn.


Hvis der en kunde, som er meget, meget ked af at være kunde hos mig, hvilket jeg tvivler på, så udbetaler jeg selvfølgelig pengene.

Louise Quist, indehaver af Ramsherred 18


Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce