Annoncørbetalt indhold

Et sidste farvel: Få hjælp til planlægningen af bisættelse

PR-foto credit

Denne artikel indeholder sponsoreret indhold

er findes forskellige muligheder, når du skal planlægge det sidste farvel til én, du har haft kær. Men uanset om det er en begravelse, en bisættelse eller et farvel uden ceremoni, så kan den praktiske proces inden da være hård oveni sorgen. Lavendla kender til sorg og til de praktiske behov, som følger med et dødsfald. Derfor kan du trygt og sikkert lade Lavendla hjælpe dig igennem det praktiske, så du kan fokusere på at sørge.


Annonce

Lavendla kan tilbyde at planlægge en bisættelse, hvis dette er dit eller den afdødes ønske for det sidste farvel. Men hvordan ser en bisættelse ud? Hvilke tanker skal du ligge i en bisættelse? Og hvilke muligheder kan Lavendla tilbyde til en bisættelse? Læs med her og få mere information.


Et sidste farvel hvorend ønskes

En bisættelse foregår oftest i kirken eller et kapel. Efter ritualet vil kisten med den afdøde blive båret ud af familien og herefter blive kørt til krematoriet. Herefter kan familien enten vælge at nedsætte urnen på en gravplads på kirkegården, eller familien kan vælge at sige sit sidste farvel hvorend det ønskes. Oftest sker dette ved egen askespredning over havet, eller ved anden lokation som afdøde havde kært.


Familien kan selv vælge, hvorvidt der ønskes en lille komsammen efter kirke eller kapel ritualet. Dette kan oftest ske i et nærliggende lokale, hvor alle deltagende kan få en kop kaffe eller en gravøl, og mindes alle de gode stunder med afdøde, inden det sidste farvel med urnen finder sted.


Andre foretrækker at det sidste farvel for størstedelen af gæster foregår ved rustvognen, inden den afdøde køres til krematoriet. Herefter er farvellet med urnen tiltænkt den nærmeste familie, hvilket Lavendla også kan hjælpe med at planlægge, blandt andet ved at få blomsterne klargjort ved gravstedet.


Forskellige muligheder personliggør bisættelsen

Lavendla kan tilbyde tre forskellige muligheder for bisættelse, afhængigt af familiens og afdødes ønsker. Den enkle løsning sørger for rammerne for den ovennævnte bisættelse. Den personlige løsning tilføjer både kirkepynt, en flot hvid kiste og andre praktiske gerninger, som giver dagen lidt ekstra pryd. Den unikke løsning indeholder alt ovennævnte, samt dødsannonce, en flot organisk urne, overførsel af blomster og meget mere.


Alle tre muligheder er blot grundlæggende pakker, som skal være et vejledende fundament for dine behov. Derfor kan alle pakker skræddersys og indeholder flere af dine personlige ønsker. Du kan altid kontakte Lavendla til en uforpligtende samtale og fortælle mere om din situation og ønsker. Herefter kan Lavendla oplyse dig om dine muligheder, og hvad Lavendla specifikt kan gøre for at klargøre det sidste farvel.

Denne artikel indeholder sponsoreret indhold

Om Annoncørbetalt indhold

Annoncørbetalt indhold er et annonceformat, der er blevet til i samarbejde mellem Jysk Fynske Mediers kommercielle afdelinger og en annoncør.

Jysk Fynske Mediers uafhængige redaktionelle medarbejdere er således ikke involveret i nogen faser af udviklingen af det betalte indhold. Lige som annoncørerne ikke har nogen indflydelse på det redaktionelle indhold på Jysk Fynske Mediers nyhedssites.

Når en artikel er markeret med ’annonce’ eller ‘annoncørbetalt indhold’, betyder det, at en annoncør har betalt for artiklen og har haft indflydelse på indholdet i den konkrete artikel.

Annoncørbetalt indhold skal leve op til Jysk Fynske Mediers nyhedssites øvrige stil, tone og den generelle kvalitet, som læserne normalt forventer sig at møde.

Annoncørbetalt indhold vil altid være tydeligt afmærket med ‘Annoncørbetalt indhold’ og annoncørens logo for at gøre det tydeligt for vores læsere, at artiklen er betalt. Desuden vil valg af skrifter, farver og design adskille sig fra Jysk Fynske Mediers uafhængige redaktionelle artikler for at undgå forveksling.