Annonce
Speedway

Et stærkt kort: Jason Doyle og Holsted laver aftale

Jason Doyle bliver en del af truppen hos Holsted Tigers til 2020-sæsonen. Doyle er A-kører, og han skal erstatte Nicki Pedersen, hvis han bliver skadet eller må melde afbud. Doyle får dog som minimum to matcher, da han ellers ikke må deltage i en eventuel superfinale. Foto: Mikael Fritzon/Ritzau Scanpix
2017-verdensmesteren bliver en del af truppen hos ligaholdet Holsted Tigers i den kommende sæson.
Annonce

Holsted Tigers har skrevet kontrakt med 2017-verdensmesteren Jason Doyle, som dermed har udsigt til at være afløser for Holsteds Tigers kaptajnen Nicki Pedersen.

- Det hører til sjældenhederne at to tidligere verdensmestre er på samme hold – og selv om de to verdensmestre med de danske regler ikke kommer til at køre sammen, er det med stolthed i stemmen, at jeg kan berette, at vi nu har to tidligere verdensmestre i truppen, siger holdleder Lars Munkedal fra Holsted Tigers.

Jason Doyle har tidligere kørt en del i den danske liga, hvor han startede med to sæsoner som B-kører for Team Fjelsted i 2012 og 2013. Siden rykkede Doyle op som A-kører og har som sådan kørt i alt otte matcher for henholdsvis Region Varde (fire matcher i 2014 og to matcher i 2015) samt Esbjerg (to matcher i 2019).

Som A-kører har Jason Doyles dårligste scorer i den danske liga været 10+3 point – og det var netop i en match på Moldow Speedway Arena, hvor Doyles direkte modstander var Nicki Pedersen – men da Doyle ikke længere kan møde Nicki Pedersen i den danske liga, ser Holsted frem til, at Doyle scorer over 10 point hver gang han skal ud at køre for klubben.

Jason Doyle resultater er rigtig flotte. Her er et udsnit:

• Individuel verdensmester 2017 • Deltaget i fem grandprix-sæsoner (2015-2019) • Har været i 23 grandprix-finaler • Vundet seks løb i grandprix-serien • Elite League Riders Championship 2015 og 2018 • Den Gyldne Hjelm i Pardubice 2018 og 2019 • Britisk holdmester 2019 (Swindon Robins), hvor Holsteds Rasmus Jensen også var med.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Debat

Lad os nu få den cykelbro

Annonce