Annonce
Varde

Et strejf af Memphis i Starup: Elvis-entertainer optræder til byfest

Efter koncerten giver "King Memphis" et par numre i byfestteltet. Foto: PR-foto

Starup: Når byfesten i Starup løber af stablen inden længe, får deltagerne mulighed for at komme et smut til country-byen Memphis uden at krydse bygrænsen.

Den kendte Elvis-entertainer "King Memphis", der er en af Danmarks førende "Elvis Tribute"-artister, giver nemlig koncert i Vester Starup Kirke. Det sker mandag 19. august klokken 19.

Det skriver Starup Menighedsråd i en pressemeddelelse.

Den kendte rockstjerne Elvis Presley var vild med gospel og tilbragte ofte nætterne efter sine koncerter med at synge gospel med sine venner. Det fik ham til at udgive fire LP-plader med gospeltoner, og derudover har han indspillet to ikke-religiøse juleplader. Til koncerten vil "King Memphis" spille sange fra begge kategorier, mens han også vil fortælle historier om Elvis Presley.

"King Memphis" optræder normalt i de farverige og flamboyante kostumer, der kendetegnede Elvis Presley, men i gospel-regi trækker han i et mere afdæmpet kostume.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Leder For abonnenter

Vores naboers mismod tiltager konstant

Allerede før første stolpe var sat, skabte det danske vildsvinehegn tysk mismod . Her er det en udbredt opfattelse, at der er tale om en camoufleret grænsemur. Anlægget bliver kædet sammen med den danske indrejsekontrol og skaber hos vores naboer billedet af et land, der ønsker at isolere sig. Nu er hegnet færdig, og alt er meget værre. Det viser sig, at hegnet er en dødsfælde for vildtet. Billeder af kvæstede og dræbte dyr fylder tyske, sociale platforme og traditionelle medier. Selv landsdækkende tv har haft indslag. Med tysk logik er hegnet ubegribeligt. Naboerne påpeger ganske korrekt, at afspærringen ikke er nogen garanti for, at den afrikanske svinepest ikke når vores breddegrader. Vildsvin kan snige sig over i de passager, der er skyldes veje og vandløb. Samtidig er dyrene fremragende svømmere, der let kan krydse Flensborg Fjord. Endelig udgår den største smittefare ikke nødvendigvis fra vildsvin, men fra mennesker. Hvis en inficeret, polsk kødpølse på en eller anden vis havner i danske dyrs fødekæde, er skaden sket. Alle disse indvendinger er ubestrideligt rigtige. Og så må der vel stikke noget andet under, konkluderer førnævnte, tyske logik. Vi er hidtil ikke lykkedes med at forklare, at der i høj grad er tale om en mentalhygiejnisk foranstaltning. Danske landmænd og fødevaresektorens mange ansatte kan sove lidt roligere, fordi der trods alt er rejst en barriere mod smitten. Samtidig sender vi et signal til de udenlandske markeder om, at vi bekymrer os om fødevaresikkerheden. Da dette budskab tilsyneladende er usælgeligt hos vores naboer, kan vi i det mindste begrænse skaden. Derfor er det fint, at der nu træffes foranstaltninger, som skal begrænse faren for yderligere skader på vildt. Men samtidig må det være tilladt at undre sig over, at ingen havde forudset problemet. Så var vi nok stadig blevet stemplet som nationalister. Men vi var i det mindste sluppet for beskyldningen om, at vi slog Bambis mor ihjel.

Annonce