Annonce
Varde

Et svækket SIF Ansager-hold jagter to point på svær udebane

SIF Ansagers håndboldkvinder i 2. division skal jagte to point på en svær udebane i Odder for at komme væk fra stregen. Arkivfoto

Det er et svækket hold, der drager til Odder, når SIF Ansager søndag møder Odder Håndbold i en svær udekamp i kvindernes 2. division. En sejr kan sende SIF Ansager længere væk fra nedrykningsstregen.

Håndboldkvinderne fra SIF Ansager spiller søndag mod Odder Håndbold i 2. division. Her skal holdet komme ovenpå igen efter tirsdagens nederlag til Rækker Mølle i pokalturneringen i en kamp, der gik ud i forlænget spilletid.

- Vores målmand blev skadet mod Rækker Mølle og vi mangler to nøglespillere mod Odder. Det er et svært sted at spille, men pigerne vil være topmotiverede for at få revanche fra vores seneste møde med dem. Vi glæder os, siger cheftræner for SIF Ansager, Jens Ole Matthiesen.

SIF Ansager vandt i weekenden deres første kamp i 2019, da Vejle Håndboldklub blev besejret med 24-22. Sejren betød, at holdet nu har 8 point med to point ned til nedrykningsstregen.

- Vi har løftet vores niveau rigtig meget, hvilket vi viste mod et godt Vejle hold. Det var ikke en prangende præstation fra vores side, men vi var godt forberedt og kom godt fra start, siger Jens Ole Matthiesen.

Nu er modstanderen Odder, der har 11 point. En sejr til SIF Ansager kan derfor sende vestjyderne længere væk fra stregen og samtidig lukke hullet til holdene i midten af tabellen. - Kampen mod Odder er enormt vigtig, fordi vi skal spille om nogle vitale point. Rækken er meget tæt, og der er ikke stor forskel på top og bund. To sejre i de næste to kampe og vi er pludselig med i den sjove ende af tabellen, siger Jens Ole Matthiesen.

Kampen spilles søndag klokken 13:00 i Spektrum Odder.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Sønderjyske Fodbold

Til slut fik AaB alligevel det straffespark, der skulle til for at slå SønderjyskE

Annonce