Annonce
Aabenraa

Et trin op: Rådhusets nummer to får ny titel

Søren Lorenzen, tidligere stabs- og arbejdsmarkedsdirektør i Aabenraa Kommune, har fra 1. december fået titel af vicekommunaldirektør. Arkivfoto: Claus Thorsted
Annonce

Aabenraa: Nu får Aabenraa Kommune igen en vicekommunaldirektør. Det er stabs- og arbejdsmarkedsdirektør Søren Lorenzen, der fra 1. december har fået ny titel. Det skal, ifølge en pressemeddelelse, sikre Aabenraa Kommune mod uforudsete begivenheder.

- Der er ingen tvivl om, at vi med en vicekommunaldirektør bliver endnu mere robuste. Belært af coronakrisen har vi tænkt over, hvem der tager over for hvem, hvis der skulle opstå behov for en pludselig stedfortræder, forklarer kommunaldirektør Tom Ahmt, der selv havde titel af vicekommunaldirektør, inden han afløste Niels Johannesen 1. juni 2017.

Det er imidlertid ikke den eneste ændring i direktionen, der er trådt i kraft den første dag i december. Ditte Lundgaard Jakobsen er tiltrådt som direktør for plan, teknik og miljø. Med ansættelsen er direktionen dermed igen fuldtallig med kommunaldirektør Tom Ahmt og fire fagdirektører.

Og så er der yderligere en justering i direktionen, lyder det i pressemeddelelsen.
- Chriss Mailandt-Poulsen, direktør for børn og kultur, har fået permanentgjort sin ansættelse, som før var på åremål, siger Tom Ahmt, som mener, at denne ændring og Søren Lorenzens nye funktion som vicekommunaldirektør sikrer en endnu større sikkerhed og robusthed i direktionen.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Sydjylland For abonnenter

Kristian og Tina investerede millioner i topmoderne minkfarm: Nu drømmer børnene om at forvandle den til kæmpe legeland

Danmark

Tre personer anholdt for afbrænding af statsministerdukke: En mistænkt er stadig på fri fod

Annonce