Annonce
Esbjerg

Et TV til Vild med Dans og en live-forbindelse til nyhederne: Her er nogle af de usædvanlige efterspørgsler, berømte gæster har haft på Hjerting Badehotel

Der har været mange berømte gæster på Hjerting Badehotel gennem tiden. Foto: Barbara Scheel
Hjerting Badehotel har gennem tiden haft flere berømte gæster, og hvis der kommer en gruppe af dem på en gang, bliver stemningen altid lidt anderledes. Nogle gange kan de kendte grupper have behov, som er udover dem, badehotellets gæster normalt har. Her er et par af de mere udsædvanlige historier.

Gennem tiderne har Hjerting Badehotel haft besøg af berømtheder fra ind- og udland.

- Når der kommer en større gruppe af dem, er det på en eller anden måde lidt særligt, selvom vi behandler dem ligesom alle andre gæster,. Det er sjældent dem selv, som har anderledes forventningen, men ofte deres omgivelser, som gør situationen speciel, siger medejer Mie Hyttel.

Og det har nogle gange medført, at badehotellet skulle imødekomme nogle lidt usædvanlige efterspørgsler. I denne artikel får du et par eksempler på dem.

Annonce

1 Landsholdet skulle se Vild Med Dans

I november 2011 var herrelandsholdet i fodbold på besøg, fordi de skulle spille kamp på Bluewater Arena. Kampen skulle spilles lørdag, og fredag kom holdlederen hen til Mie Hyttel og spurgte, om de, indenfor en time, kunne få et fjernsyn op i massagelokalet, som var blevet indrettet til holdets fysioterapeuter i et af hotellets lokaler.

Der var lige noget, de skulle se, mens de havde briefing, forklarede cheftræneren. Det kunne de, svarede hun, men der var ikke noget antennestik i mødelokalet, så Mie Hyttel måtte i Bauhaus efter et 50 meter langt antennekabel, de kunne trække fra et af værelserne.

Da det hele var på plads, kom holdlederen tilbage. Det var super, at kablet var kommet på plads, for så var de klar til Vild Med Dans.

- Vi morede os lidt over, at vi havde fået sat himmel og hav i bevægelse for, at de unge drenge kunne se noget så helt almindeligt som Vild med Dans, siger Mie Hyttel.

2 Live i TV2 Nyhederne

I september 2017 fik Mie Hyttel og hendes kompagnon at vide, at daværende statsminister Lars Løkke Rasmussen og hele resten af regeringen gerne ville komme på besøg.

Ministrene arbejder efter en meget dynamisk tidsplan, og planerne ændres hele tiden. Så en aften kom en af dem ud i receptionen og meddelte, at han skulle live i TV2 Nyhederne, og om de kunne hjælpe med at finde et godt sted at stå og få en masse praktikaliteter på plads.

- Vi er omstillingsparate hver dag, det er vores branche er rigtigt gode til. Men når så stor en flok rykker ind, mærkes det bare på en hel anden måde. De enkelte ministre har almindelige forventninger som dig og mig, men deres omgivelser, pressen og sikkerhedsfolkene gør at situation bliver det mere intens, siger Mie Hyttel.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Sport

Se højdepunkterne fra en magisk EM-aften: Danmark tævede Rusland og bragede i ottendedelsfinalen

Annonce