Annonce
Læserbrev

Et ungt Esbjerg

Læserbrev: De seneste år har været præget af fraflytning og en faldende interesse fra unge mennesker. Esbjerg har, når alt kommer til alt, ikke været gearet til at følge med den udvikling, som sker på uddannelsesområdet, og som fanger de unge. Dette er der dog lavet om på, og Esbjergs nye initiativgruppe Education Esbjerg ser ud til at komme godt fra start. Cadeau for det.

Det er og bliver i fremtiden Esbjerg kommunes førsteprioritet at sikre vækst og velstand i hele kommunen, og hvor starter man så? Svaret er ved roden. Flere uddannelser af attraktiv karakter gør, at studerende kommer til kommunen for at tage sin uddannelse, og dernæst bliver i kommunen grundet et godt samspil med erhvervslivet. Et godt miljø for iværksættere (især de unge), vil skabe et fundament for fornyelse, og en udvikling, som kan spænde bredt over hele kommunen, og ikke kun de to største byer, Esbjerg og Ribe. Sidst, men ikke mindst bør det lokale erhvervsliv få en langt større adgang til ungdomsuddannelserne, så de allerede der kan "omfavne" de unge og drage fordele af unge senere vender tilbage til Esbjerg efter endt uddannelse. Disse tre forslag kunne være grundstenen til, at Esbjerg kommune for alvor kan blive en kommune af vækst og ungdom.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Sydjylland

Her bimler alarmklokkerne: Disse syd- og sønderjyske sogne er i fare for at blive lukket ned

Debat

Debat: Stop for eksport af levende dyr

Kolding

Truende ægtemand videofilmer hustruens hjemmehjælpere: Nu nægter de at komme i hjemmet

Navne For abonnenter

Knud har stået i spidsen for flere virksomheder som direktør og formand: Nu fylder han 70 men kaster sig stadig gerne ud i nye opgaver

Annonce