Annonce
Debat

EU's Kystvagt

Annonce

Læserbrev: Der er megen kritik af den græske kystvagt for tiden. Det er en skam, for jeg synes, det er godt, at de sætter hårdt mod hårdt, hvilket vi har trængt til længe. Dette kunne resten af EU lære meget af. Jeg kan godt forstå, at Grækenland vil have lov til at forsvare deres grænser til lands, til vands og i luften. Men det må de ikke på grund af syge internationale love.

Jeg synes, at man omgående skulle ændre disse love, så såkaldte migranter og flygtninge kan stoppes på havet og sendes tilbage, som nogle fra den græske kystvagt også gør. Man kunne samtidig skrotte de forældede flygtninge- og menneskerettighedskonventioner, som bygger på de forfærdelige hændelser fra og lige efter Anden Verdenskrig. Tiden er en anden nu og de gamle konventioner tager ikke højde for begrebet "bekvemmeligshedsflygtninge og migranter".

Nogle har så ondt af disse såkaldte flygtninge, men de kunne bare blive derhjemme og bygge deres respektive lande op i Mellemøsten, Afrika og hvor de ellers kommer fra. Disse mennesker ved udmærket, at de ikke er velkomne i Europa, så hvis de blev hjemme, var der ingen fare for, at nogle drukner, men hvis de bare trodser regler, love og anbefalinger, er det helt og holdent deres egen skyld, hvis de drukner, så det må stå for deres egen regning.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Danmark

Sådan ruster vi EU til fremtiden

Nordtyskland

Risikerer fængsel: Tysk familiefar tog på McDonalds, selv om han vidste, han var smittet

Trekantområdet

Gode forhold og næsten ingen kø: Flere hundrede er allerede blevet testet for covid-19 i MesseC

Annonce