Annonce
Esbjerg

Europas bedste forhindringsløbere dyster i Esbjerg

Esbjerg er næste år vært ved afviklingen af Europamesterskaberne i ekstremløbet OCR. Her ses nogle af deltagerne i løbet Extreme Challenge - et forhindringsløb med alverdens forhindringer. Arkivfoto: André Thorup

Esbjerg er udpeget som værtsby for EM i ekstremløbet OCR - du kan løbe med og prøve forhindringsbanen.

Annonce

Esbjerg: Esbjerg er udpeget som værtsby for det tredje europamesterskab i ekstremløbet Obstacle Course Racing. EM afvikles den sidste weekend i juni næste år, og start- og målområde vil være omkring Blue Water Dokken. Forhindringsbanen løber gennem Vognsbølparken, og den åbnes 1. juli med et løb, som alle kan deltage i.

Banen er mindst otte kilometer lang og byder på forhindringer i international mesterskabsklasse.

Der er åbent for tilmelding på nettet - klik ind på ocreuropeanchampionships.org.

Det er første gang nogensinde, at europamesterskaberne i OCR afvikles uden for Holland, og Esbjergs borgmester Johnny Søtrup (V) er begejstret.

Han siger: - Vi er meget stolte af, at Esbjerg er udvalgt som værtsby. Vi har erfaringerne og faciliteterne til at afholde et så stort og internationalt forhindringsløb, som OCR kræver.

Esbjerg Kommune samarbejder med den frivillige foreningen Danish Obstacle Course Racing Association og Sport & Event Park Esbjerg om at skabe de bedste rammer for den store, internationale event.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Kolding

Skoler og institutioner skal fortsat holde lukket i Kolding: Borgmester kritisk over for sen udmelding

Trekantområdet

Politikere er ikke i særlig kategori: Middelfarts 46-årige borgmester lod sig covid-19-vaccinere på samme tid som plejehjemsbeboere

EfB For abonnenter

Kommentar: Derfor kan topkampene koste EfB oprykningen

Annonce