Annonce
Aabenraa

EUV-elever fra SOSU Syd har bygget en sansevæg til Skovbo autismecenter

EUV-elevernes sansevæg til Autismecenter Syds afdeling Skovbo. Væggen skulle gerne være kilde til ny inspiration for Skovbos beboere, der holder meget af natur. Privatfoto
Annonce

Aabenraa: En 2,5 gange 2,5 meter stor zinkvæk hos Skovbo under Autismecenter Syd var ikke særligt motiverende for centrets brugere. Da EUV-eleverne (voksenforløb for pædagogiske assistenter) hos SOSU Syd i øjeblikket samarbejder med centret blev det besluttet, at man skulle forsøge at øge beboernes livskvalitet ved at ”udfordre dem i en positiv retning, så de trives endnu mere i deres miljø”. Og det ville de gerne have de pædagogiske assistenters hjælp til.

I fællesarealet, hvor beboerne kan opholde sig, var der udsigt til en grå zinkvæg. Forleden kunne eleverne så overrække personalet på Skovbo en sansevæg til at erstatte zinkvæggen. EUV-eleverne har i 14 dage arbejdet projektorienteret med opgaven. De har teoretisk undersøgt, læst og reflekteret over disse spørgsmål: Hvad vil det sige at have autisme? Hvad betyder livskvalitet egentlig? Hvad er sanseintegration?

Projektopgaven er mundet ud i et forslag til, hvordan en sansevæg kan være kilde til ny inspiration til glæde for Skovbos beboere og personale.

Skovbo vil gerne arbejde med at styrke beboernes livskvalitet, hvorfor man bad EUV-eleverne fra SOSU Syd om hjælp til at udsmykke en væg på institutionen. Privatfoto
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
CORONAVIRUS

Live: Aarhus vil have alle elever på ungdomsuddannelser testet

Annonce