Annonce
Kolding

Eva Kjer efter snæver valgsejr: Der venter en kæmpeopgave

Eva Kjer ønskes tillykke med sejren i Sydbank Arena, hvor alle bar mundbind som betingelse for at deltage.  Foto: Søren Gylling
Eva Kjer Hansen mener, det er naturligt, at det blev et meget tæt løb mellem hende og hendes modkandidat i kampvalget om at blive Venstres næste borgmesterkandidat i Kolding. Og hun forsikrer, at de vil få et godt samarbejde fremover.
Annonce

Kolding: Det var en både ydmyg og glad Eva Kjer Hansen, der torsdag aften kort før klokken 22 kunne konstatere, at hun med blot 10 stemmers forskel havde vundet kampvalget mod byrådsmedlem Jakob Ville om at blive Venstres næste borgmesterkandidat i Kolding Kommune.

- Der var spænding til det sidste, konstaterede folketingskvinden efter flere omtællinger i Arena Syd i Kolding, hvor opstillingsmødet blev afviklet med alle deltagere iført mundbind.


Jakob og jeg er jo begge vildt engagerede, og derfor er det naturligt, at stemmerne har fordelt sig, som de gjorde.

Eva Kjer Hansen, nyvalgt borgmesterkandidat for Venstre i Kolding


- Jeg er rigtig glad for den tillid, Venstres medlemmer har vist mig, og jeg ved, at det er en stor  opgave, jeg skal løfte efter Jørn Pedersen, der har været en dygtig borgmester i næsten 12 år. Det bliver en kæmpe opgave at sikre, at Venstre bevarer borgmesterkæden og sikre, at det brede samarbejde kan fortsætte i Kolding Byråd, sagde Eva Kjer Hansen til JydskeVestkysten umiddelbart efter, at valgresultatet forelå.

Der var meget tæt løb mellem Jakob Ville og dig, hvad er din kommentar til det?

- Jeg sagde allerede før mødet, at jeg havde et bud på, hvordan det ville forløbe, og resultatet overrasker mig ikke. Jakob og jeg er jo begge vildt engagerede, og derfor er det naturligt, at stemmerne har fordelt sig, som de gjorde, mener Eva Kjer Hansen.

Hun fortæller, at hendes næste skridt nu er at få talt godt og grundigt med Venstres organisation om at udvikle det partiprogram, som Venstre skal gå til valg på, og at få linet en god kandidatliste op til Kolding Byråd.

Vil det få nogen betydning for samarbejdet i Venstres byrådsgruppe efter næste valg, at du og Jakob Ville har været i kampvalg om at blive nummer et?

- Overhovedet ikke. Vi har fra starten givet hinanden håndslag på, at vi vil gøre det her sammen.

Hvordan vil du fejre din sejr?

- Jeg tror, at vi allesammen fortjener en kold øl nu, sagde Eva Kjer Hansen, før hun ilede videre til DR's og TVSyds udsendte.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Kolding

Corona sender en hel skole hjem: 500 elever må tidligst komme i skole igen på tirsdag

Annonce