Annonce
Vejen

Eva´s Flora står bag buketten til kronprinsessen

Eva Christiansen, indehaver af Eva´s Flora i Rødding, foran blomsterne, der skal i buketten til kronprinsesse Mary. Buketten skal blandt andet indeholde vinterroser. Foto: Pia Mortensen
Det er indehaver af Eva´s Flora, Eva Christiansen, der skal binde en smuk blomsterbuket til kronprinsesse Mary.

Rødding: Dagen før kronprinsesse Marys besøg i Rødding, var det en spændt og begejstret indehaver af blomsterbutikken, Eva´s Flora i Rødding, JydskeVestkysten talte med:

- Vi har lige været oppe på højskolen med dørpynt og bordpynt. Vi har været så letsindige at sponsorere blomsterne til jubilæet, griner Eva Christiansen.

Blomsterbuketten til kronprinsessen skal hun selv binde, og den skal holdes i vinterfarver, som er lyse farver.

- Jeg går i gang i morgen tidlig. Det tager nok et par timer at binde den. Vi har ikke fået nogle oplysninger om et bestemt ønske om farver fra kongehuset, så derfor har kokken på Rødding Højskole valgt, at vi holder buketten i en sikker farve, der kan passe til alt, forklarer Eva Christensen.

Grunden til at Eva´s Flora har valgt at sponsorere blomsterne til dagens arrangement, som selvfølgelig også indebærer det omfangsrige program for fejringen af højskolens 175 års jubilæum, er ganske simpel, fortæller Eva Christiansen:

- Vi er stolte af vores højskole. De gør det så godt - og så er vi vilde med Mary.

Annonce

Vi er stolte af vores højskole - og så er vi vilde med Mary.

Også en buket til majestæten

Eva Christiansen er i øvrigt ikke uvant med at levere kongelige blomsterbuketter. Da ATP-huset i Haderslev blev indviet tilbage i 2013 var Dronningen på besøg - og her var buketten også fra Eva´s Flora.

- Det var også en stor oplevelse. Den her gang bliver det bare lidt større, når det er i vores egen by, det hele foregår. Vi skal også have flag foran butikken i morgen formiddag, og vi skal da ud og kigge, når de kører forbi på vej op til højskolen, siger Eva Christensen.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Varde

Labrador på udflugt: Hvem savner Elvis

Annonce