Annonce
Sønderborg

Ewers åbner ny online-shop med alt til stalden

Brødr. Ewers med Claus og Hans Otto Ewers i spidsen har åbnet ny online-shop. Arkivfoto: Claus Thorsted

Sønderborg: Brødr. Ewers - Danmarks største privatejede og landsdækkende korn- og foderstofforretning går nu i luften med en onlineshop med alt til stalden. Online-shoppen beskæftiger sig med alle former for staldartikler til svinestalden og kvægstalden samt værkstedet, forrummet og kontoret.

Det gælder fx alt udstyr til inseminering, håndtering af dyr, vand, staldvogne, varmekanoner, højtryksrensere samt udstyr til ensilering og rengøring. El-artikler, sikkerhedsudstyr og beklædning samt mineraler og tilskudsfoder er eksempler på andre produkter, som kan købes direkte via denne online-shop.

- Vi giver mulighed for at handle disse mange hjælpe-produkter i ro og mag derhjemme. Det er enkelt og nemt, og det er sikkert. Vi giver garanti for, at varerne bliver leveret til tiden og på rette sted, siger markedschef Frederik Corydon Larsen i en pressemeddelelse.

Konceptet bygger på kvalitetsprodukter til konkurrencedygtige priser, nem og enkel bestilling samt levering. Landmanden får sine indkøb samlet på en faktura sammen med sit foder, såsæd, olie, skadedyrs bekæmpelse osv.

Brødr. Ewers nye produkt kan i øvrigt opleves på NutriFair-udstilling i Fredericia onsdag 15. og torsdag 16. januar, hvor korn- og foderstofforretningen er at finde på på stand A-1116.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Læserbrev

Mens regeringen tøver, holder danskerne i kø

Læserbrev: Omtrent fire måneder er der gået, siden den socialdemokratiske transportminister, Benny Engelbrecht, proklamerede i JydskeVestkysten, at han for længst er trukket i arbejdstøjet, og at der fra regeringens side bliver arbejdet hårdt på en ny infrastrukturplan. Noget vi i Venstre selvsagt var glade for at høre. Nu er der som sagt gået over fire måneder, og på kalenderen står der 2020. Mere end et halvt år er gået, siden Socialdemokratiet flyttede ind i regeringskontorerne, og danskerne er endnu ikke stillet en infrastrukturplan i udsigt. Mens trafikken på de danske veje snegler sig afsted, og borgere og virksomheder bruger mere tid på kø og trængsel, kan transportministeren end ikke sætte et årstal på en ny infrastrukturplan. Alle os sydjyder må således gå rundt i uvished – vi ved ikke, om vi er købt eller solgt. Og uvisheden skaber selvfølgelig bekymring. For hvad skal der ske med Ny Midtjyske Motorvej? E45/E20 ved Kolding? Rute 11 fra Korskro til Varde? Eller for den sags skyld opgraderingen af Rute 11 til Tønder? Ingen ved det. Sidste år kom vi i Venstre i mål med en aftale om at investere mere end 110 milliarder kronet i vores infrastruktur frem mod 2030. Investeringer, som ville sikre vækst og bosætning over alt i Danmark. Derfor er det mildest talt bekymrende, at vi i Sydjylland ikke kan vide os sikre på, om de investeringer, som vi i Venstre var med til at aftale, overhovedet bliver til noget. I Venstre vil vi arbejde for, at vi hurtigst muligt bliver indkaldt til forhandlinger om en infrastrukturaftale. Vi kan ikke vente længere. For når borgere og virksomheder holder i kø koster det samfundet 20 milliarder kroner om året. Derfor er en god og sammenhængende infrastruktur helt grundlæggende for fortsat vækst og udvikling. Noget som er altafgørende, hvis vi skal investere i velfærd og grønne løsninger. Så alt imens regeringen har skudt endnu et løfte til hjørne, må vækst og udvikling sættes på pause.

Annonce