Annonce
Sønderborg

Ewers åbner ny online-shop med alt til stalden

Brødr. Ewers med Claus og Hans Otto Ewers i spidsen har åbnet ny online-shop. Arkivfoto: Claus Thorsted
Annonce

Sønderborg: Brødr. Ewers - Danmarks største privatejede og landsdækkende korn- og foderstofforretning går nu i luften med en onlineshop med alt til stalden. Online-shoppen beskæftiger sig med alle former for staldartikler til svinestalden og kvægstalden samt værkstedet, forrummet og kontoret.

Det gælder fx alt udstyr til inseminering, håndtering af dyr, vand, staldvogne, varmekanoner, højtryksrensere samt udstyr til ensilering og rengøring. El-artikler, sikkerhedsudstyr og beklædning samt mineraler og tilskudsfoder er eksempler på andre produkter, som kan købes direkte via denne online-shop.

- Vi giver mulighed for at handle disse mange hjælpe-produkter i ro og mag derhjemme. Det er enkelt og nemt, og det er sikkert. Vi giver garanti for, at varerne bliver leveret til tiden og på rette sted, siger markedschef Frederik Corydon Larsen i en pressemeddelelse.

Konceptet bygger på kvalitetsprodukter til konkurrencedygtige priser, nem og enkel bestilling samt levering. Landmanden får sine indkøb samlet på en faktura sammen med sit foder, såsæd, olie, skadedyrs bekæmpelse osv.

Brødr. Ewers nye produkt kan i øvrigt opleves på NutriFair-udstilling i Fredericia onsdag 15. og torsdag 16. januar, hvor korn- og foderstofforretningen er at finde på på stand A-1116.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce