x
Annonce
Esbjerg

EY opruster og flytter ind i Rambøll-domicilet på Bavnehøj

Det markante Rambøll-domicil får endnu en prominent lejer, idet EY flytter fra sit nuværende lejemål i Havnegade. Arkivfoto
Revisions- og rådgivningsvirksomheden EY opruster med en markant nyansættelse og flytter snart fra det velkendte lejemål i Havnegade til kontorfællesskabet i Rambøll-domicilet på Bavnehøj.

Esbjerg: I næsten 30 år har Esbjergs næststørste revisionshus EY boet til leje på hjørnet af Havnegade og Torvegade med udsigt til Musikhuset Esbjerg på den anden side af vejen.

Men snart rykker EY i Esbjerg med sine 35 ansatte i mere tidssvarende lokaler i PFA Ejendommes markante kontordomicil, hvor ingeniørkæmpen Rambøll udfylder det meste af pladsen på Bavnehøjvej. Flytningen, som ventes at være effektueret omkring påske, sker samtidig med, at EY er i færd med en ekspansiv oprustning af aktiviteterne i det sydvestjyske.

- Vi har været i Havnegade siden 1993, og over tid er der sket meget med den måde, vi arbejder på. I det nye domicil får vi et fleksibelt kontor, som understøtter den dynamik, der præger vores hverdag. Vi får væggene væk, kontoret indrettes i forskellige zoner, hvor vi får bedre mulighed for at arbejde i teams, ligesom vi får pladser til at holde kundemøder samt stillerum, forklarer Morten Østergaard Koch, afdelingsleder EY i Esbjerg.

Annonce

Havnegade 33

Ejendommen på hjørnet af Havnegade og Torvegade med den præcise adresse Havnegade 33 ejer af Dansk Ejendomsfond I A/S, som igen er ejet af AP Pension, Pædagogernes Pension og Velliv, Pension & Livsforsikring A/S.

Stadig plads til nye lejere

EY får omkring 600 kvadratmeter i en fløj på kontorhusets 1. etage, og afdelingslederen lægger desuden vægt på, at revisionsvirksomheden bliver del af et større kontorfællesskab med kantine og konferencefaciliteter.

- Og jeg synes stadig, at vi med det nye kontor får en meget central placering tæt på offentlig transport, beboelse og midtbyens detailhandel, konstaterer Morten Østergaard Koch.

Foruden Rambøll er de øvrige lejere i det højt beliggende kontorhus Danske Andelskassers Bank, Stadsing samt Bureau Veritas, og hos erhvervsmæglerkæden Colliers, som har formidlet udlejningen til EY, er den røde lampe endnu ikke helt tændt.

- EY bliver den fjerde virksomhed i ejendommen, som dermed fungerer som et attraktivt flerbrugerhus med fælles kantine og mødelokaler, og Rambølls ambitioner om netop at skabe et hus med synergimuligheder for virksomhederne begynder at blive opfyldt. Der er dog stadig muligheder for at få lejemål i ejendommen fra omkring 300 til cirka 1.000 kvadratmeter, fortæller René Neesgaard, direktør og partner i Colliers.

En kapacitet

Allerede nu opruster EY i Esbjerg på specialistfronten. Således har EY med virkning fra 1. februar ansat Nete Bech Tinning i en stilling som associeret partner. Nete Bech Tinning, som nogen også kender som datter af tidligere advokat og EfB-formand Jørgen L. Jensen, har en advokatbaggrund, men hun forlod for nogle år siden Advokatfirmaet Dahl og kommer senest fra en stilling som kontorchef i Energistyrelsen.

- Med ansættelsen af Nete Bech Tinning har vi tiltrukket en stor kapacitet, som kan være med til at yde 360 graders rådgivning til privatejede koncerner, udtaler Kristian Nørskov Stidsen fra EY blandt andet i en pressemeddelelse.

Nete Bech Tinning er 50 år gammel og bor i Esbjerg sammen med sin mand Ben og tvillingerne Totte og Fillip.

Nete Bech Tinning er blevet en del af det stærke hold hos EY sammen med blandt andet Kristian Nørskov Stidsen (t.v.) og kontorleder Morten Østergaard Koch (bagerst). Pressefoto
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
112

Fyrrum udbrændte

Leder

JV mener: Pressemøde var en mavepuster til Danmark

To måneder uden indtægter. Mindst. Det ser ud til at blive virkeligheden for tusindvis af forretningsdrivende. Det er blandt andet frisører, massører, cafeer, restauranter, biografer og mange butikker, som tidligst kan åbne igen 11. maj. Endnu længere skal oplevelsesbranchen og de store arrangementer vente, da de bliver ramt af, at denne sommersæson til og med august er aflyst. Det var noget af en mavepuster, statsminister Mette Frederiksen (S) mandag aften gav Danmark med sine meldinger om en meget langsom og gradvis genåbning af samfundet. Hun gav på pressemødet ganske vist udtryk for, at Danmarks økonomi er sund. Men det er den ikke i meget store dele af det erhvervsliv, vi alle skal leve af, enten direkte eller indirekte. Mange virksomheder gisper efter vejret, og de får brug for flere økonomiske respiratorer end dem, der er vedtaget i de foreløbige hjælpepakker. Ellers dør alt for mange danske virksomheder, hvilket koster både værdifulde arbejdspladser og skatteindtægter. Det er enormt positivt, at den hidtidige nedlukning af Danmark ser ud til at få den ønskede effekt. Vi har heldigvis foreløbig undgået de uhyggelige scener fra Italien og Spanien, hvor sundhedsvæsenet ikke kan følge med. Men vi skal have gang i økonomien igen, og hvis det skal ske uden, at epidemien eksploderer, kræver det både noget af den enkelte borger og af myndighederne. Vi skal hver især følge reglerne og blive ved med at holde afstand, selv om det kan have store menneskelige omkostninger. Men vi skal også kræve af myndighederne, at de i forbindelse med genåbningen af samfundet, i første omgang daginstitutioner og dele af skolerne, gør deres til at holde smittespredningen under kontrol. Det skal blandt andet ske ved, at der omsider kommer styr på noget så fundamentalt som, at der er værnemidler nok til frontlinje-medarbejderne i sundheds- og plejesektoren. Og at der gennemføres mange flere test end hidtil, så man så vidt muligt undgår, at smittede medarbejdere går på arbejde med måske fatale følger.

Annonce